Za slovenskou značkou chilli produktov Burning Angel Chili stojí IT-čkár Gabriel Varga. Ako sa mu podarilo skĺbiť tieto dve povolania a ako chutia jednotlivé omáčky od tej najjemnejšej až po tú najštipľavejšiu si moderátor Šimon vyskúšal v najnovšej epizóde Startitup Diskusný Klub. Tento slovenský raj chilli papričiek získal vo svete mnoho ocenení a na Slovensku nemajú konkurenciu. Ako vznikajú kombinácie, ako napríklad jahodová či mätová chilli omáčka? Aké triky fungujú na pálenie po tom najsilnejšom chilli, ktoré ťa môže páliť aj 2 – 3 dni? V rozhovore Gabriel prezradil, ktoré chilli z pokožky neumyješ ani mydlom. Ktoré zvieratá necítia pálivosť a čo sa ti môže stať, ak to pri konzumácii chilli preženieš? „Môžeš mať blackout, proste omdlieš. Ja som si myslel, že doniesla jahodovú omáčku, dal som si krásnu veľkú lyžičku. Za 3 – 4 minúty som bol absolútne vypnutý. Nič si nepamätám. Ruky som mal potom modré.“
powered by