Do dnešnej časti relácie ZmUPované prijali pozvanie Tomáš Jamriško a Martin Jakubis, ktorí sa vydali na výpravu na najvyššiu horu Európy, aby dokázali, že čerstvé halušky sa dajú pripraviť kdekoľvek na svete. V rozhovore nám porozprávali nielen o tomto netradičnom kulinárskom dobrodružstve, ale aj o samotnom výstupe – čo všetko počas neho zažili, ktorý úsek bol pre nich najkritickejší a ako sa vysporiadali s náročnými podmienkami. Na záver sa podelili aj o tipy pre začiatočníkov, ktorí by chceli podniknúť svoju prvú túru, a odporučili miesta, kde začať.
📱 Pre najdôležitejšie správy zo Slovenska a zo zahraničia sleduj náš Instagram 👉 https://instagram.com/startitup_sk
Pre tie najzaujímavejšie cestovateľské zážitky sleduj ZmUPované 👉https://www.startitup.sk/videa-zaner/zmupovane/