O kvalitnom slovenskom mäse ti rozpráva Marián Petrík, majiteľ predajní Farmhouse. Vraví, že Slovensko patrí k najlepším producentom mäsa v rámci Európy. Môžu za to prísne hygienické a veterinárne predpisy.  Ako rozoznať nekvalitné mäso? To je často sprevádzané nízkou cenou a obsahuje množstvo škodlivých látok a dokonca až 40 % vody. Lokálne mäso je drahšie, no neobsahuje rastové hormóny a antibiotiká sa používajú len pri nevyhnutnej liečbe chorôb a zápalov dobytka či hydiny. Ako vyzerá moderná komunikácia mäsiarstva na sociálnych sieťach v roku 2020 a čo by si mal o mäse vedieť aj ty? Aké chuti prevládajú u Slovákov a čo všetko si vieš v dnešnej dobe kúpiť v poctivom mäsiarstve? To všetko a oveľa viac si pre teba pripravil Roman Naništa vo svojom podcaste. Príjemné počúvanie.

Tento podcast vznikol v spolupráci s Farmhouse