Hosťami podcastu sú Ján Budaj, spolumajiteľ 4 bratislavských prevádzok a barov a ich prevádzkový riaditeľ Franky Benian. Dostali vyplatenú pomoc od štátu a ako sa dohodli s prenajímateľmi priestorov?  Prečo sa rozhodli napriek kríze otvoriť ďalšiu svoju prevádzku Brixton House a ako sa jej momentálne darí? Veľa podnikov sa muselo na situáciu adaptovať. Je pre nich donášková služba spasením alebo z nej aj tak nič nezarobia, lebo im berie celý zisk?  Ján Budaj ti prezradí, ako sa tvorí koncept a dizajn pre nový podnik a koľko peňazí by sa mal mať, aby si niečo také mohol v Bratislave otvoriť aj ty. Ako sa v čase krízy postavili k zamestnancom v brandži, v ktorej je vysoká fluktuácia? Prečo sa rozhodli jeden podnik natrvalo zatvoriť už na začiatku krízy a koľko peňazí sú schopní zarobiť pri predaji cez okienko?  Aké sú vyhliadky na segment barov a reštaurácií a kedy by sme sa mohli dostať do normálu? Zaujímavosťou je, že kým sa nevrátia do barov turisti, prepitné a tringelt pre čašníkov ostane nižšie ako zvyčajne. Budeme si po korone vážiť obsluhu viac? To všetko sa oveľa viac sa dozvieš v Podcaste s Romčom. Príjemné počúvanie.

Sponzorom relácie je KROS