Život je príliš krátky na to piť zlú kávu a milovať len jednu ženu <3
Pražiar a amatérsky ultrabežec Matej Hamran, majiteľ Spaceship Roastery. S peknou bradou a dobrou kávou sme si pokecali vyše hodinky.
Prečo chutí napražená káva po 3 týždňoch lepšie ako po 3 dňoch? Čo je to refraktometer?Prečo je ku káve dobrý banán?Čo je to akrylamid v káve? Aká káva chutí najviac Slovákom?
A čo dlhé behy? Čo robiť ak sa vám ošúchavajú bradavky? Všetko sa dozviete v tomto diely
COFFEE
3:00 Matej Hamran - pražiar a ultrabežec
4:00 Spaceship roastery
6:40 Neznášam behať ráno
9:00 Ako začať pražiť kávu / small batch
13:00 Kofeín v káve, vieme koľko ho pijeme?
17:00 Super tajná potravina k behu
27:00 Čo je Cupping
30:00 Ako urobiť fakt dobré espresso
33:00 We speak in English bububu, if you dont like skip this :D
35:00 Otázky od vás z instagramu ku káve
42:00 Zaujímavá otázka ako ice-breaker - Čo je to Láska :D
--------------------------------------------------------------
RUN
44:00 Káva a beh
47:00 Tréning bežca
50:00 Prečo je “ľahšie” zabehnúť pomalých 100km ako rýchly 40km maratón
55:00 Bol si kedysi tučný?
1:01 Chyba - behať tú istú trasu a v rovnakom tempe
1:11 Chleba s nutellou
1:13 Mal som pri behu halucinácie
1:20 Regenerácia
Mateja a jeho top kávu si objednávajte a sledujte na
https://www.spaceship.sk/
Instagram
https://www.instagram.com/spaceship.roastery/
powered by