Pivo je jeden z najstarších a najobľúbenejších nápojov, aké ľudstvo pozná. Bežne ho vnímame ako alkoholický nápoj, posledné roky až desaťročia však naberá na obľube jeho nealkoholická verzia. Ako sa nealkoholické pivo vyrába? Prečo nealkoholické pivo obsahuje malé množstvo alkoholu? Dá sa z takéhoto malého množstva nafúkať? O tomto a mnohom ďalšom sa Jozef a Samuel rozprávajú s Jánom Pírym, obchodným sládkom v Plzenskom Prazdroji Slovensko.

Tento podcast vznikol v spolupráci so SME a značkou Birell.

Podcastové hrnčeky nájdete na stránke https://vedator.space/hrnceky/

Vedátora môžete podporiť cez stránku Patreon
https://www.patreon.com/Vedator_sk

Podcast môžete počúvať aj cez
Spotify: https://tinyurl.com/V-spotify
Apple: https://tinyurl.com/V-applePodcast
Podbean: https://tinyurl.com/V-podbean
Google Podcast: https://tinyurl.com/V-GooglePodcast
YouTube: https://tinyurl.com/V-YouTube-kanal

Vedátora nájdete aj na
FB: https://www.facebook.com/vedator.svk
IG: https://www.instagram.com/vedator_sk/
web: https://vedator.space/