Petra Sečkárová je moja spolužiačka zo základnej školy v Malackách. Po skončení základnej školy išla študovať na Gymnázium a neskôr na Právnickú faktultu . Už od strednej školy, a pre mňa pomaly od nepamäti, brigádovala v Plzeňskej reštaurácií v Malackách. Prešla od miešania drinkov až k čapovaniu piva. Chytilo ju to a začala sa viac o pivo zaujímať. Naše stretnutie po rokoch sa točilo okolo piva. Zaujímalo ma, aké to bolo vyhrať súťaž Pilsner Urquell Master Bartender v roku 2016. Petra ako prvá v histórií tejto súťaže vyhrala, pretože čapovanie piva už nie je len doména mužov. Rozprávali sme sa aj o tom, aké rôzne štýly čapovania existujú. Petra mi ukázala ako sa čapuje hladinka, šnyt či mlieko /video nájdete na FB/IG/. A takisto vysvetlila , ako my zákazníci spoznáme správne načapované pivo. A ako sama Petra povedala: „A keď ho dostaneš zlé tak ho kľudne vráť. Bude to možno impulz pre tú reštaurácia, že sa to dá robiť aj lepšie." Pretože starou pivárskou pravdou je že : „Sládok pivo varí, ale výčapník ho robí.“ Tak sa na chvíľku zastavte a užite si rozhovor s jednou zo zaujímavých a inšpirujúcich žien z ČeskoSlovena. Tipy od Petry na reštaurácie/bary/kluby, kde čapujú dobré pivo: Pinoxto bar - Barcelona Camelot - Košice U Kemov - Banská Bystrica U Grolla - Michalovce Blahovka - Brno Stropkova pivnice - Brno Tusto Titanium - Brno a iné, ktoré Petra spomína v našom rozhovore.