V piatej epizóde podcastu Za stolom sme sa rozprávali so Silviou Horeckou, ktorú možno poznáte podľa názvu jej veľmi úspešného blogu Terapia jedlom. Silvia študovala biochémiu a potravinové tovaroznalectvo v Taliansku. Zaoberá sa vplyvom stravy na procesy v tele, naše celkové zdravie a tiež na zostavovanie jedálničkov pri veľmi špecifických situáciách, rôznych ochoreniach alebo kombináciách ochorení.

🔎 V tejto epizóde sa dozviete:

Ktoré potraviny sa oplatí kupovať v BIO kvalite a ktoré nie Či sa dajú kvalitné potraviny nájsť aj v bežných supermarketoch na Slovensku Ako vyzerá bežný jedálniček Silvie Horeckej

Pozývame vás vypočuť si rozhovor plný užitočných rád o výžive, nákupoch potravín a zdravom životnom štýle. Zistite, ako môžete zlepšiť svoje zdravie pomocou správneho výberu potravín.

Ďakujeme, že nás počúvate, a prajeme príjemné počúvanie! 🎉 🎙️ Podcast ZA STOLOM vám prináša ONRECORD. Platforma originálnych podcastov, ktorá ponúka autentické príbehy a rozhovory so zaujímavými osobnosťami.

📸 Sledujte nás na Instagrame 📸 PODCASTER a HOSTIA https://www.instagram.com/thetolerantcook/ https://www.instagram.com/terapiajedlom/

🎧 | OSTATNÉ PLATFORMY Spotify Apple Podcasts Youtube

#ZaStolom #ONRECORD #Podcast #Výživa #SilviaHorecká #BIO #TerapiaJedlom #onrecord