Sleduj @zdravieavyzivaonline na sociálnych sieťach:
https://linktr.ee/monikakolar
https://www.instagram.com/zdravieavyzivaonline/
O čom sa budeme rozprávať:
-
Prečo laktózová intolerancia vlastne vzniká a ako je možné, že ju má viac ako polovica ľudí na planéte?
-
Prečo je normálne, že dvaja ľudia s laktózovou intoleranciou môžu tolerovať úplne iné potraviny?
-
Prečo bezlaktózové mliečne výrobky chutia sladko?
-
Aké potraviny a doplnky stravy majú pri laktózovej intolerancii zmysel?
-
A hlavne: čo robiť a ako nespanikáriť, keď ti diagnostikujú laktózovú intoleranciu a ty zrazu máš pocit, že sa navždy musíš rozlúčiť s triliónom mliečnych potravín, ktoré ti predtým robili radosť?
Vďaka, že počúvaš! Veľmi si vážim tvoju podporu – každý odber, hodnotenie alebo like mi pomáha tvoriť a prinášať ti ešte lepší obsah.
Informácie v tomto podcaste nenahrádzajú odbornú lekársku starostlivosť alebo kvalifikovanú individuálnu konzultáciu s klinickým nutričným terapeutom.