Mýtus, že zdravé jedlo musí byť zelené, že jeho príprava je mimoriadne komplikovaná, a že jednoducho nemôže chutiť dobre už veeeľmi dávno neplatí. Či si kuchár-začiatočník alebo skúsená gazdinka, verím, že v dnešnej epizóde si nájdeš niečo, čo ti pomôže variť a piecť nielen zdravšie, ale aj chutnejšie. Pretože jedlo môže byť liekom, ale môže byť aj jedom.
Simona Malková je foodblogerkou, tvorí a zdieľa zdravé recepty pre skvelý portál Fitclan, je veľmi úspešná na Instagrame a zbierku receptov už stihla vydať aj ako knihu Sladké a fit.
V dnešnom rozhovore Simona zdieľa množstvo konkrétnych princípov a tipov ako si doma môžeme variť a piecť zdravšie bez toho, aby sme v kuchyni museli tráviť dlhé hodiny.
Rozprávali sme sa aj o tom, že populárny kokosový olej v skutočnosti ani zďaleka nie je v kuchyni takou skvelou voľbou, ako nahradiť cukor, alebo čo je základom pre zdravšie a stále chutné pečenie.
Tu sú Simonine obľúbené vegánske a rezance a tu jeden z jej receptov na fantastický cheescake.
Budem vďačný za každý follow alebo lajk na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozri môj youtube kánal.
Poznámka: táto epizóda ani tento podcast nie je nijako sponzorovaný.
Priniesol ti tento podcast niečo hodnotné? Namotivoval ťa k niečomu, čo si dlho odkladal/a alebo ťa prinútil zamyslieť sa nad tým kým si a kým môžeš byť?
Ak áno, prosím pozdieľaj to s niekým vo svojom okolí. Možno aj on/ona práve teraz potrebuje nakopnúť, inšpirovať, povzbudiť. Spolu tak môžeme doslova meniť svet. Možno nie celú planétu, ale celý svet jednému človeku. Za tých pár sekúnd to stojí, no nie?
www.zlepsujsa.sk