Podcast Marketingová päťminútovka sa stal súčasťou skupiny podcastov skpodcasty

Marketingová päťminútovka je týždenný podcast o marketingu, ktorý dokazuje, že aj päť minút stačí na to, aby bol človek múdrejší.

Dlhoročná marketérka Andrea Lizskai sa pred časom rozhodla tvoriť podcast o marketingu, ktorý je najmä o informáciách a vzdelávaní.

Od marca začala Andrea spolupracovať s portálom skpodcasty, aby sa Marketingová päťminútovka dostala k čo najširšiemu publiku.

“Marketingová päťminútovka je jediná päťminútovka, v ktorej sa vedomosti netestujú, ale získavajú. V podcastoch sa budem venovať rôznym oblastiam zo sveta marketingu a pevne verím, že tým pomôžem nejednému majiteľovi značky či ľuďom, ktorí sa o marketing nejakej značky starajú,” povedala Liszkai.

[ Ktoré slovenské podcasty boli najpopulárnejšie na Spotify a Apple? ]

Aj keď je priemerné trvanie podcastov na Slovensku okolo 30 minút, v zahraničí je pomerne populárny aj formát krátkych relácií. Ide najmä o spravodajské a informačné podcasty.

To je jeden z dôvodov, prečo sa nám podcast zapáčil a oslovili sme Andreu k spolupráci.

Podcast nie je určený len pre ľudí, ktorý sa pohybujú v marketingu, ale je praktickým spoločníkom pre každého, kto sa chce dozvedieť niečo o svete okolo nás.

Marketing je dnes už všade a jeho postupy sú čím ďalej tým sofistikovanejšie. Marketingová päťminútovka poslucháčov prevedie tými najdôležitejšími témami zo sveta marketingu.

Za päť minút si spolu s Andreou prejdete princípy budovania značky, porozumiete sociálnym sieťam, či zistíte, ako zlepšiť komunikáciu svojich hodnôt.

Marketingovú päťminútovku nájdete na Spotify, Apple Podcastoch, YouTube, všetkých podcastových platformách a na webe skpodcasty. Sledujte tiež podcast na Instagrame.

Andrea je kreatívnou riaditeľkou Promiseo, najväčšej a najkreatívnejšej marketingovej agentúry na východ od Bratislavy. Žije v Košiciach. Sledovať ju môžete na LinkedIn-e.

[ Pozrite si najpopulárnejšie slovenské podcasty v kategórii Biznis. ]

Matej Ohrablo
Matej Ohrablohttps://58p.digital
Producent, zvukový inžinier a konzultant v oblasti audia a videa. Profesionálne venuje produkcii audia a videa už takmer desaťročie. Pracoval v SME, Aktualitách, Refresheri a spolupracoval s ďalšími slovenskými médiami. Produkoval mnohé z najpočúvanejších slovenských podcastov.