Ozdrav svoje telo, získaj ešte viac fyzickej aj mentálnej energie a spáľ EŠTE VIAC TUKU.  Úvod do prerušovaného pôstu (video): https://youtu.be/T_4FxLoxBkA Prerušované hladovanie prináša mnohým z nás úľavu od obrovského informačného chaosu spájaného so zdravou výživou a takisto od potreby jesť každé 2-3 hodiny. Prerušovaný pôst a jeho základy sme si podrobne vysvetlili v minulom videu. V tomto videu posúvame prerušovaný pôst na vyšší level.  

V tomto videu si vysvetlíme postupy, pomocou ktorých urobíš zo svojho prerušovaného pôstu nekompromisnú mašinu na spaľovanie tukov, získavanie fyzickej aj mentálnej energie a na žatie zdravotných benefitov. 

MCT C8 Olej: https://bit.ly/3gkbv6p

Elektrolyty: https://bit.ly/3sog7LD

Himalájska soľ: https://bit.ly/3ENUFXG

Ceylónská Škorica: https://bit.ly/3Ts1gM5

Jablčný Ocot: https://bit.ly/3EO5JE3

Jablčný Ocot v kapsulách: https://bit.ly/3yU6RST 

Vďaka tejto metóde stravovania (ktorá nieje žiadnou diétou) dokážeme získať tieto benefity: – znížiť riziko cukrovky a alzheimera – poraziť obezitu – zvýšiť spaľovanie tukov – „bezbolestne“ znížiť kalorický príjem  – zlepšiť inzulínovú receptivitu (poraziť inzulínovú rezistenciu) – získať viac fyzickej aj mentálnej energie – znížiť cholesterol – znížiť krvný cukor – zlepšiť trávenie a omladiť celý organizmus.