*Podporte Vizitu aj ďalšie podcasty SME v súťaži podcast roka na https://podcastroka.sk/
„Treba si variť. Pre zdravie. Pre lásku k jedlu a svojmu okoliu. Dôvodov, prečo si treba variť, je neúrekom pre každého z nás,“ píše na svojom blogu Martin Pyco Rausch.
Mnohí ho poznajú najmä ako moderátora, no niekoľko rokov sa už venuje najmä foodblogovaniu, vymýšľaniu nových receptov a tvorbe kuchárskych kníh, v ktorých nájdete rozmanité vegetariánske jedlá.
„Nikdy mi nikto nepoložil otázku, ako sa zo študenta hotelovej akadémie, čo je moje vzdelanie, stane moderátor. Všetci sa naopak pýtajú, ako sa z moderátora stane kuchár. Beriem to ako iróniu osudu. Veď moje vzdelanie v skutočnosti smerovalo k tomu, že budem variť, pracovať na recepcii alebo robiť prevádzkara v hoteli,“ vysvetľuje Pyco v podcaste Vizita.
V novej epizóde sa s redaktorkou Denisou Prokopčákovou zhovárali o tom, ako a prečo sa stal vegetariánom a či sa nebál zlyhania, keď vydával prvú kuchársku knihu. Prezradí tiež, ako dlho trvá než vytvorí jeden videorecept, čo všetko nájdete v jeho poslednej knihe Treba si variť, ale aj to, prečo nemá rád označenie influencer.
Odporúčanie:
Ak hľadáte inšpiráciu pri varení bezmäsitých jedál, určite siahnite po spomínanej knihe Treba si variť. Je plná chutných receptov, ktoré sú často veľmi jednoduché na prípravu. Ak sa chcete dozvedieť viac o surovinách, ktoré pri varení používame alebo o skladovaní potravín, zalistuje si v knihách Jediná kniha o jedle, ktorú potrebujete a Výživná kniha o jedle, ktoré napísala Karolína Fourová.
–
*Podporte podcast Vizita v aplikácii Toldo a získajte prístup k extra obsahu na sme.sk/extravizita
–
Ak máte pre nás spätnú väzbu, odkaz alebo nápad, napíšte nám na [email protected]
–
Všetky podcasty denníka SME nájdete na sme.sk/podcasty
–
Odoberajte aj newsletter Vizita na sme.sk/vizita
–
Ďakujeme, že počúvate podcast Vizita.
See omnystudio.com/listener for privacy information.