Linka pre odber prémiového obsahu (nezabudni zakliknúť Prihlásiť sa na odber e‑mailov od autora – pre zdielanie učebného materiálu). 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/petra-kovacikova/subscribe⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Podcasty a vzdelávacie videa na Patreone

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.patreon.com/spanielcina_jednoducho⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Instagram

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.instagram.com/spanielcina_jednoducho/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Youtube

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.youtube.com/@Spanielcina-Jednoducho⁠⁠⁠

Ahoj! V dnešnej lekcii španielčiny sa naučíme slovnú zásobu zo školy, povieme si aký je rozdiel medzi escuela/colegio/instituto a čaká ťa aj príbeh o Lole a jej prvom dni v novej škole. Nezabudni mi napísať ako sa ti lekcia páčila. A mrkni na učebný materiál.

Ak rada, alebo rád počúvaš moje podcasty, budem sa tešiť na spätnú väzbu. 

Či už ohodnotením podcastu alebo pekným komentárom  Nezabudni ma sledovať na instagrame a Youtube, kde sa tiež so mnou môžeš učiť.

Te deseo un buen día y nos escuchamos la próxima vez.

Petra

CZ:

Ahoj! V dnešní lekci španělštiny se naučíme slovní zásobu ze školy, řekneme si jaký je rozdíl mezi escuela/colegio/instituto a čeká tě i příběh o Lole a jejím prvním dni v nové škole. Nezapomeň mi napsat, jak se ti lekce líbila. A mrkni na učební materiál.

Pokud ráda nebo rád posloucháš mé podcasty, budu se těšit na zpětnou vazbu.

Ať už ohodnocením podcastu nebo pěkným komentářem Nezapomeň mě sledovat na instagramu a Youtube, kde se také se mnou můžeš učit.

Te deseo un buen dia y nos escoltem la propera vez.

Petra

Španielčina pre samoukov, Španielčina jednoducho, Španielčina online, Kurz Španielčiny, Španělština pro samouky, Španělština jednoduše, Španělština online, Kurz Španělštiny