Epizódy
Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov
Chef Tomek je najprehliadanejší šéfkuchár v Bratislave. Varí v podniku Mäso od Romana, kde ho trochu zatieňuje silná osobnosť majiteľa…
Chef Tomek je najprehliadanejší šéfkuchár v Bratislave. Varí v podniku Mäso od Romana, kde ho trochu zatieňuje silná osobnosť majiteľa…
Čiližrút: Dostaneš posledný dezert a neexistuješ. To je jedna z chýb slovenského finediningu
Michal “Čiližrút” Ondriš je foodblogger, ktorý od postovania o podnikoch prešiel najprv k organizovaniu pop-up večerí v nich a najnovšie…
Michal “Čiližrút” Ondriš je foodblogger, ktorý od postovania o podnikoch prešiel najprv k organizovaniu pop-up večerí v nich a najnovšie…
Martin Hanúsek: Víno bez síričitanov neexistuje, každý vinár sa ich snaží vo víne mať čo najmenej
Martin Hanúsek je mladý slovenský vinár, ktorý sa vo svojom rodinnom vinárstve Hanúsek sústreďuje na výrobu vína najmä z lokálnych…
Martin Hanúsek je mladý slovenský vinár, ktorý sa vo svojom rodinnom vinárstve Hanúsek sústreďuje na výrobu vína najmä z lokálnych…
Filip Urbanič: Ani v Alchemist ti nebude chutiť každý chod, ja som mal problém so zmrzlinou z jelenej krvi
Filip Urbanič je mladý chef, ktorý sa nedávno vrátil na Slovensko z pôsobenia zo slávnej kodaňskej Michelinky Alchemist. Momentálne sa…
Filip Urbanič je mladý chef, ktorý sa nedávno vrátil na Slovensko z pôsobenia zo slávnej kodaňskej Michelinky Alchemist. Momentálne sa…
Vlado Machalík: Pivo nepotrebuje párovanie s ťažkými krčmovými jedlami, skvelé je s lososom, paprikou či sladkým
Vlado Machalík je šéf slovenského združenia výrobcov piva a sladu, ktoré reprezentuje 96 percent výrobcov piva na Slovensku. Venuje sa…
Vlado Machalík je šéf slovenského združenia výrobcov piva a sladu, ktoré reprezentuje 96 percent výrobcov piva na Slovensku. Venuje sa…
Ervín z Banchanu: Predtým, než som si otvoril kórejské bistro v Bratislave, predával som v Kórei trdelníky
Sú ľudia, čo si z cudzej krajiny prinesú magnetku, Ervín Polívka si z pobytu v Južnej Kórei prinesol osudovú lásku…
Sú ľudia, čo si z cudzej krajiny prinesú magnetku, Ervín Polívka si z pobytu v Južnej Kórei prinesol osudovú lásku…
Patrik Hanzel z Akadémie: Na rozdiel od Singapuru, na Slovensku by stánok s kuraťom michelinskú hviezdu nikdy nedostal
Patrik Hanzel je šéfkuchár trnavskej Akademie, ktorá si aj pod jeho vedením udržala status jedného z najlepších a najoriginálnejších podnikov…
Patrik Hanzel je šéfkuchár trnavskej Akademie, ktorá si aj pod jeho vedením udržala status jedného z najlepších a najoriginálnejších podnikov…
Michal Kordoš: Dať dokopy ôsmich šéfkuchárov pre jedno menu zvládam, no polievka väčšinou zostane na mne
Michal Kordoš je “nomad chef”, šéfkuchár bez vlastnej reštaurácie, ktorý varí najmä prostredníctvom pop-up akcií, no jeho šéfkuchárske umenie si…
Michal Kordoš je “nomad chef”, šéfkuchár bez vlastnej reštaurácie, ktorý varí najmä prostredníctvom pop-up akcií, no jeho šéfkuchárske umenie si…
Natacha Pacal: Rastlinnú šľahačku som na francúzskej cukrárskej škole spomenula iba raz
Natacha Pacal je meno, ktoré majú Bratislavčania spojené najmä s cukrárskym remeslom, no známa francúzsko-slovenská cukrárka a pekárka má veľa…
Natacha Pacal je meno, ktoré majú Bratislavčania spojené najmä s cukrárskym remeslom, no známa francúzsko-slovenská cukrárka a pekárka má veľa…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú ŽRÚTI, Rutina, Knižný kompas | Podcast o knihách a čítaní, Čarodejnícky expres, F-tapes.