Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Epizódy

Táňa a Jano z Inej halušky: Už nám aj cudzinec skritizoval bryndové halušky, že nechutili tak, ako mali
Bryndzové halušky na Slovensku sú väčšinou záležitosťou turistických kolíb, alebo minimálne reštaurácií či bistier, ktoré vám ich naservírujú za stôl…
Bryndzové halušky na Slovensku sú väčšinou záležitosťou turistických kolíb, alebo minimálne reštaurácií či bistier, ktoré vám ich naservírujú za stôl…

Táňa a Jano z Inej halušky: Už nám aj cudzinec nám skritizoval bryndové halušky, že nechutili tak, ako mali
Bryndzové halušky na Slovensku sú väčšinou záležitosťou turistických kolíb, alebo minimálne reštaurácií či bistier, ktoré vám ich naservírujú za stôl…
Bryndzové halušky na Slovensku sú väčšinou záležitosťou turistických kolíb, alebo minimálne reštaurácií či bistier, ktoré vám ich naservírujú za stôl…

Lucia a Filip z Vegget Microfarm: Okúsané listy na šalátoch a redkvičkách sú naša známka kvality
Vegget Microfarm je dvojica Lucia a Filip. Vo Vajnoroch organicky pestujú zeleninu a bylinky, z ktorých potom varia a pripravujú…
Vegget Microfarm je dvojica Lucia a Filip. Vo Vajnoroch organicky pestujú zeleninu a bylinky, z ktorých potom varia a pripravujú…

Olia Zhurba: Je veľa druhov boršču, na juhozápade Ukrajiny sa varí vo vode z Dunaja
Olia Zhurba je Ukrajinka, ktorá žije na Slovensku a naše dve krajiny prepája cez svoje Magnificent pikniky, na ktorých môžete…
Olia Zhurba je Ukrajinka, ktorá žije na Slovensku a naše dve krajiny prepája cez svoje Magnificent pikniky, na ktorých môžete…

Juraj Podmanický: Na Grape ochutnávam stánky aj ja, nedám dopustiť na dobrú cigánsku na masti
Juraj Podmanický je frontmanom skupiny Billy Barman a zároveň spoluorganizuje festival Grape, ktorého tohtoročné vydanie plné opäť lákavých gastrostánkov a…
Juraj Podmanický je frontmanom skupiny Billy Barman a zároveň spoluorganizuje festival Grape, ktorého tohtoročné vydanie plné opäť lákavých gastrostánkov a…

DejvTheChef: V Kambodži som zažil jedno z najlepších jedál života, vykľuli sa z toho rybie vnútornosti
David Géczy aka Dejv the Chef je instagramový foodblogger, ktorý sa venuje hlavne vareniu inšpiratívnych receptov. Popri tom dokáže aj…
David Géczy aka Dejv the Chef je instagramový foodblogger, ktorý sa venuje hlavne vareniu inšpiratívnych receptov. Popri tom dokáže aj…

Martin Korbelič a Tomáš Sika z reštaurácie Menju: K vyprážanému syru jedávame ryžu!
Martin Korbelič a Tomáš Sika sú dvaja skúsení šéfkuchári, ktorí spolu sedávali v školskej lavici a dnes si konečne otvorili…
Martin Korbelič a Tomáš Sika sú dvaja skúsení šéfkuchári, ktorí spolu sedávali v školskej lavici a dnes si konečne otvorili…

Būcheck a Dezertína: Aj plnenú papriku robíme ako burger, s trhaným hovädzím miesto mletého
Peter a Zuzana sú dnes už brnenské legendy stojace za dlhoročným kultovým food truckom Būcheck a posledný rok aj za…
Peter a Zuzana sú dnes už brnenské legendy stojace za dlhoročným kultovým food truckom Būcheck a posledný rok aj za…

Demotivácia: Balut sa líši podľa stupňa vývinu kačacieho embrya, môže byť jemný aj “chrumkavý”
Demotivácia je internetový memelord a humorista a podľa ľudí, ktorí ich niekedy videli stáť vedľa seba, aj Čojeho dvojča oddelené…
Demotivácia je internetový memelord a humorista a podľa ľudí, ktorí ich niekedy videli stáť vedľa seba, aj Čojeho dvojča oddelené…