Epizódy
![Robert “Yogy” Žáček: Chuťovo je obrovský rozdiel, či dobré korenie pridáš počas varenia, alebo až na záver episode thumbnail](https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2024/07/2948268-1578063327960-fef7f5cb7736b-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2023/06/600x600bb-1262.jpg?resize=150%2C150&ssl=1/images/podcast-default.svg)
Robert “Yogy” Žáček: Chuťovo je obrovský rozdiel, či dobré korenie pridáš počas varenia, alebo až na záver
Róbert “Yogy” Žáček vybudoval značku Yogy Spices, ktorá sa stala fenoménom na slovenskej gastroscéne. Dováža korenia a vyrába koreniace zmesi,…
Róbert “Yogy” Žáček vybudoval značku Yogy Spices, ktorá sa stala fenoménom na slovenskej gastroscéne. Dováža korenia a vyrába koreniace zmesi,…
![Regina Godorová: Ustrica je sopel v mušli, zatiaľ som ju do úst nedala, napriek mojej práci episode thumbnail](https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2024/07/2948268-1578063327960-fef7f5cb7736b.jpg?resize=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2023/06/600x600bb-1262.jpg?resize=150%2C150&ssl=1/images/podcast-default.svg)
Regina Godorová: Ustrica je sopel v mušli, zatiaľ som ju do úst nedala, napriek mojej práci
Regina Godorová o sebe hovorí, že je “vínový bastard”. Každý, kto ju zažije pri práci vo wine bare MAD v…
Regina Godorová o sebe hovorí, že je “vínový bastard”. Každý, kto ju zažije pri práci vo wine bare MAD v…
![Martin Kolník: Rezeň s ryžou je nič, ja milujem smažák s tarhoňou episode thumbnail](https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2024/06/2948268-1578063327960-fef7f5cb7736b-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2023/06/600x600bb-1262.jpg?resize=150%2C150&ssl=1/images/podcast-default.svg)
Martin Kolník: Rezeň s ryžou je nič, ja milujem smažák s tarhoňou
Martin Kolník je šéfkuchár, ktorý si v kariére preskákal všetky možné kulinárske módy vrátane kreatívne poňatých chlebov vo vajci. Najviac…
Martin Kolník je šéfkuchár, ktorý si v kariére preskákal všetky možné kulinárske módy vrátane kreatívne poňatých chlebov vo vajci. Najviac…
![Petush Nasklee: Hlavne muži sú často sýti, no aj tak dotlačia nasilu zvyšok taniera episode thumbnail](https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2024/06/2948268-1578063327960-fef7f5cb7736b.jpg?resize=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2023/06/600x600bb-1262.jpg?resize=150%2C150&ssl=1/images/podcast-default.svg)
Petush Nasklee: Hlavne muži sú často sýti, no aj tak dotlačia nasilu zvyšok taniera
Petush Nasklee je slovenská podcasterka a instagramerka. Často sa venuje témam, ktoré sa väčšina ľudí zdráha preberať verejne. Medzi takéto…
Petush Nasklee je slovenská podcasterka a instagramerka. Často sa venuje témam, ktoré sa väčšina ľudí zdráha preberať verejne. Medzi takéto…
![Anetta Vaculíková: Pri niektorých potravinách sme už zabudli, ako majú naozaj chutiť episode thumbnail](https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2024/05/2948268-1578063327960-fef7f5cb7736b.jpg?resize=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2023/06/600x600bb-1262.jpg?resize=150%2C150&ssl=1/images/podcast-default.svg)
Anetta Vaculíková: Pri niektorých potravinách sme už zabudli, ako majú naozaj chutiť
Anetta Vaculíková je nadšenkyňa pre zdravú stravu, ktorej sa venuje cez svoju Skutočne zdravú školu. Je lektorka varenia, ambasádorka Jamieho…
Anetta Vaculíková je nadšenkyňa pre zdravú stravu, ktorej sa venuje cez svoju Skutočne zdravú školu. Je lektorka varenia, ambasádorka Jamieho…
![Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov episode thumbnail](https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2024/04/2948268-1578063327960-fef7f5cb7736b-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2023/06/600x600bb-1262.jpg?resize=150%2C150&ssl=1/images/podcast-default.svg)
Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov
Chef Tomek je najprehliadanejší šéfkuchár v Bratislave. Varí v podniku Mäso od Romana, kde ho trochu zatieňuje silná osobnosť majiteľa…
Chef Tomek je najprehliadanejší šéfkuchár v Bratislave. Varí v podniku Mäso od Romana, kde ho trochu zatieňuje silná osobnosť majiteľa…
![Čiližrút: Dostaneš posledný dezert a neexistuješ. To je jedna z chýb slovenského finediningu episode thumbnail](https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2024/04/2948268-1578063327960-fef7f5cb7736b.jpg?resize=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2023/06/600x600bb-1262.jpg?resize=150%2C150&ssl=1/images/podcast-default.svg)
Čiližrút: Dostaneš posledný dezert a neexistuješ. To je jedna z chýb slovenského finediningu
Michal “Čiližrút” Ondriš je foodblogger, ktorý od postovania o podnikoch prešiel najprv k organizovaniu pop-up večerí v nich a najnovšie…
Michal “Čiližrút” Ondriš je foodblogger, ktorý od postovania o podnikoch prešiel najprv k organizovaniu pop-up večerí v nich a najnovšie…
![Martin Hanúsek: Víno bez síričitanov neexistuje, každý vinár sa ich snaží vo víne mať čo najmenej episode thumbnail](https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2024/03/2948268-1578063327960-fef7f5cb7736b-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2023/06/600x600bb-1262.jpg?resize=150%2C150&ssl=1/images/podcast-default.svg)
Martin Hanúsek: Víno bez síričitanov neexistuje, každý vinár sa ich snaží vo víne mať čo najmenej
Martin Hanúsek je mladý slovenský vinár, ktorý sa vo svojom rodinnom vinárstve Hanúsek sústreďuje na výrobu vína najmä z lokálnych…
Martin Hanúsek je mladý slovenský vinár, ktorý sa vo svojom rodinnom vinárstve Hanúsek sústreďuje na výrobu vína najmä z lokálnych…
![Filip Urbanič: Ani v Alchemist ti nebude chutiť každý chod, ja som mal problém so zmrzlinou z jelenej krvi episode thumbnail](https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2024/03/2948268-1578063327960-fef7f5cb7736b.jpg?resize=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/skpodcasty.sk/wp-content/uploads/2023/06/600x600bb-1262.jpg?resize=150%2C150&ssl=1/images/podcast-default.svg)
Filip Urbanič: Ani v Alchemist ti nebude chutiť každý chod, ja som mal problém so zmrzlinou z jelenej krvi
Filip Urbanič je mladý chef, ktorý sa nedávno vrátil na Slovensko z pôsobenia zo slávnej kodaňskej Michelinky Alchemist. Momentálne sa…
Filip Urbanič je mladý chef, ktorý sa nedávno vrátil na Slovensko z pôsobenia zo slávnej kodaňskej Michelinky Alchemist. Momentálne sa…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí Podgast by Čoje. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Rutina, ŽRÚTI, Artforum, Kunstkamera, Fantasmagorky.