Útulná chata, nachádzajúca sa na úpätí Roháčov! Viete, o ktorej chate hovoríme? No predsa o turistickej chate Zverovka! Nachádza sa v nadmorskej výške 1037 m na poľane Zverovka. Jej história je veľmi zaujímavá a bohatá!

Tak, ako ju poznáme dnes nevyzerala však vždy. Prešla si mnohými rekonštrukciami, najmä po druhej svetovej vojne. Je poznačená mnohými situáciami, ktoré neboli vždy príjemné, no s pomocou dobrých a šikovných ľudí sa jej podarilo prežiť až do dnes.

Dnes vám ponúka možnosti ubytovania, stravovania aj zábavy. Vyhľadávajú ju turisti, ale aj lyžiari, ktorí to majú k nej len na skok od lyžiarskeho strediska. Je obľúbenou alternatívou aj pre školy, ktoré tu každoročne usporadúvajú školské zájazdy.

Tento podcast sme vytvorili pre všetkých milovníkov Tatier, a najmä pre sledovateľov facebookovej stránky TATRY (https://www.facebook.com/VysokeTatryHighTatras). Na obsahu spolupracovala Petra Tvrdá, zvuk zabezpečil Jaro Kizek a od mikrofónu vás chatami sprevádza Vladko Suchanič. Aj cez naše podcasty lepšie spoznávajte vrcholy Vysokých, Belianskych, Západných a Nízkych Tatier.