Podcast, ktorý dáva priestor zaujímavým ľuďom z Piešťan a ich okolia. Na svoje si prídu milovníci miestnej histórie i súčasného diania, kultúry, športu, či piešťanských unikátov.

Atmosféru Piešťan totiž dotvárajú ľudia, ktorí tu žijú, študujú, či pracujú, no aj tí, ktorí tu žili, odišli a majú Piešťany v spomienkach.

Spoznajte Piešťany cez ich optiku a príbehy.

Staňte sa našimi pravidelnými poslucháčmi a prihláste sa na odber. Nájdete nás na Facebooku i Instagrame.

Podcasty pripravuje a moderuje

Barbora Piovarčiová:
[email protected]

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 26. 6. 2020 info

Priemerná dĺžka epizódy je 45 minút

Epizódy

🎧 𝗥𝗼𝘇𝗵𝗼𝘃𝗼𝗿𝘆 𝘇 𝗣𝗶𝗲𝘀̌𝘁̌𝗮𝗻. - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Podcast, ktorý dáva priestor zaujímavým ľuďom z Piešťan a ich okolia. Na svoje si prídu milovníci miestnej histórie i súčasného diania, kultúry, športu, či piešťanských unikátov. Atmosféru Piešťan totiž dotvárajú ľudia, ktorí tu žijú, študujú, či pracujú, no aj tí, ktorí tu žili, odišli a majú Piešťany v spomienkach. Spoznajte Piešťany cez ich optiku a príbehy. Staňte sa našimi pravidelnými poslucháčmi a prihláste sa na odber. Nájdete nás na Facebooku i Instagrame. Podcasty pripravuje a moderuje Barbora Piovarčiová: [email protected]

🎧 𝗥𝗼𝘇𝗵𝗼𝘃𝗼𝗿𝘆 𝘇 𝗣𝗶𝗲𝘀̌𝘁̌𝗮𝗻. je zaradený do kategórie Spoločnosť a kultúra.

🎧 𝗥𝗼𝘇𝗵𝗼𝘃𝗼𝗿𝘆 𝘇 𝗣𝗶𝗲𝘀̌𝘁̌𝗮𝗻. je zaradený do kategórie Spoločnosť a kultúra. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Ľudskosť, VZŤAHY s.r.o., CHOĎ DO..., TOUR DE SVET, NA GAUČI Podcasts.