Podcast Zero One Zero One je zameraný na objavovanie fascinujúceho sveta technológií a ich uplatnenia v riešení biznisových výziev. Tento podcast je pre všetkých, ktorí majú záujem o to, ako technológie menia svet podnikania. V každej epizóde sa sústredíme na príbehy seniorov z technologického odvetvia, rozoberáme ich úspechy aj neúspechy a ukazujeme, ako tieto osobnosti formujú technologickú komunitu.
V tomto podcaste nájdete nielen zaujímavé rozhovory, ale aj cenné lekcie a postrehy, ktoré môžu byť užitočné pre každého, kto sa chce dozvedieť viac o tom, ako technológia ovplyvňuje svet biznisu a ako môže prinášať pozitívne zmeny. Zero1Zero1 je tu pre každého, kto chce byť na čele technologického pokroku a inovácií.

Budeme radi za akýkoľvek feedback, návrh na tému alebo hosťa. Kontaktovať nás môžete na [email protected]

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 19. 12. 2023 info

Priemerná dĺžka epizódy je 1 hodina a 14 minút

Epizódy

0101 Podcast - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Podcast Zero One Zero One je zameraný na objavovanie fascinujúceho sveta technológií a ich uplatnenia v riešení biznisových výziev. Tento podcast je pre všetkých, ktorí majú záujem o to, ako technológie menia svet podnikania. V každej epizóde sa sústredíme na príbehy seniorov z technologického odvetvia, rozoberáme ich úspechy aj neúspechy a ukazujeme, ako tieto osobnosti formujú technologickú komunitu. V tomto podcaste nájdete nielen zaujímavé rozhovory, ale aj cenné lekcie a postrehy, ktoré môžu byť užitočné pre každého, kto sa chce dozvedieť viac o tom, ako technológia ovplyvňuje svet biznisu a ako môže prinášať pozitívne zmeny. Zero1Zero1 je tu pre každého, kto chce byť na čele technologického pokroku a inovácií. Budeme radi za akýkoľvek feedback, návrh na tému alebo hosťa. Kontaktovať nás môžete na [email protected]

0101 Podcast je zaradený do kategórie Technológie.

0101 Podcast je zaradený do kategórie Technológie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Klik, IT z gauča, (re)štarty v IT, Technologický podcast SHARE | Živé.sk | HernáZóna.sk, DOTYK ǀ podcast časopisu TOUCHIT.