BUBO TRAVEL TALKS ✿ Jedlo k cestovaniu jednoducho patrí. Či už ste gurmán, alebo jete iba pre doplnenie energie, pri cestovaní chtiac-nechtiac budete aj ochutnávať. Sú však jedlá, za ktorými sa vyslovene oplatí vycestovať. S Tomášom Kubušom, našim sprievodcom, sme sa už rozprávali o jedlách Juhovýchodnej Ázie a tentokrát sa porozprávame s Ľubošom Fellnerom, zakladateľom a riaditeľom cestovnej kancelárie BUBO, o jedlách celého sveta, ktoré môžu byť dôvodom pre návštevu krajiny.

moderátor: Martin Ferenčík – BUBO
hostia: Ľuboš Fellner – BUBO
produkcia: Martin Ferenčík – BUBO

Prečítajte si aj naše blogy na gastro témy:

Ako chutí Maroko
Ako chutí Mexiko?
Chinatown – delikatesy ukryté v uličkách Singapuru
Veľký prehľad gastronómie Chile
Všetky chute Hondurasu
Gastronómia Kostariky je viac ako len Gallo Pinto
Čaj – desať zaujímavostí a ktorý je najlepší?
Negustiózne! Vybrali sme najhoršie bizarné jedlá sveta
Recepty zo Srí Lanky
Káva – desať zaujímavostí a kde pestujú tú najlepšiu?
Čo ochutnať v Brazílii?
Talianske regióny s najlepším vínom

Sledujte nás aj na:
instagrame
facebooku
tiktoku