Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár bratislavského Bistronomy, Martin Miklošík.
Mladý šéfkuchár s množstvom originálnych nápadov. Jeho skúsenosti z reštaurácií UFO a Liviano preniesol do moderného bistra Bistronomy v Einparku. Ako šéfkuchár so svojim tímom kuchárov tu tvorí jednoduché, no jedinečné jedlá so šmrncom, ktoré vedia príjemne prekvapiť každého viac či menej náročného hosťa.
V podcaste sa tiež dozviete:
▶️ Ako odštartovala a kto nakopol Martinovu kuchársku kariéru
▶️ Prečo rád využíva služby vlastného hubára
▶️ Ako v reštaurácii hravo zvládli pandémiu, ktorá ich zasiahla len 2 týždne po jej otvorení
▶️ Aké sú výhody a nevýhody otvorenej kuchyne s intímnou atmosférou
▶️ 7 + 1 extra tip na niekoľko chodové menu z kačky
▶️ Ako spája príjemné s užitočným pracovnými návštevami iných reštaurácií
▶️ Hľuzovky, ďalšie hľuzovky a iné špeciálne hľuzovky…
▶️ O chutnom vyprážanom syre – top klasike v Bistronomy
▶️ Ktorými činnosťami uvoľňuje svoju šéfkuchársku hlavu vo voľnom čase
▶️ Recept na sladké tvarohové gule
„Ako sa hovorí, vždy som chcel variť malé jedlá na veľké taniere. A tieto jedlá si môžete vychutnať aj Vy počas akcií či grilovačiek na parádnej streche s terasou a výhľadom na hrad, ufo a vlastne celú Bratislavu“, pozýva do Bistronomy Martin Miklošík.