Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hostkou je odborníčka na vegánsku stravu Barbora Kysková.
„Keď som najprv prešla na vegetariánstvo, našla som veľa nových, dovtedy nepoznaných chutí. Neskôr som prešla na vegánstvo a spoznala som ďalšie výnimočné chute. Najviac fascinujúce na tom je, že v každej forme stravovania si všetci dokážeme nájsť tie ‚wow‘ jedlá, keď sú dobre pripravené a na nich vyskladať svoj vlastný jedálniček“.
V podcaste sa tiež dozviete:
▶️ Ako su príjmané vegánske jedlá v spoločnosti a reštauráciách
▶️ Prečo vegánstvo využíva názvy klasických jedál a kvôli čomu sa používajú výrazy ako mäso-nemäso či mlieko-nemlieko
▶️ Ako sa Barbora stala vegánkou a ktoré jedlo si najviac obľúbila
▶️ Čo ľudí vedie k tomu, aby prešli práve na čoraz viac populárnu vegánsku stravu
▶️ Na čo si dať najväčší pozor pri vytváraní chutného vegánskeho jedla
▶️ 7 tipov na recepty ako napríklad burger s avokádom a gyros s hlivou
▶️ Čo je vegánske LSD a prečo je ‚must-have‘ každej kuchyne
▶️ Akú časť každého jedálnička by mala tvoriť vegánska strava
▶️ O možnostiach online kurzov, počas ktorých spoznáte vegánstvo do hĺbky
▶️ Recept na bezlepkové waffle s quinoou
Odborníčka Barbora Kysková odhalila tajomstvá vegánskej kuchyne, vyvrátila rôzne mýty a domnienky o vegánskom svete a ukázala, že tiež môže byť chutný.
CHUTNÝ podcast Vám prináša Milan Zimnýkoval v spolupráci s portálom dobruchut.sk a aktuality.sk