Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťami sú Jakub a Lukáš z Bistro24.

„Chýbali mi tu v Bratislave raňajky, ktoré sú rýchle, dobré a jednoduché, tak sme sa rozhodli otvoriť Bistro24 na Štefánikovej 24. Nechceli sme si nijako uletieť. Chceli sme, aby tu bol focus na dobré jedlo. Máme jednoduché taniere, stoly z pôvodného bistra, interiér sme robili vlastnoručne a ponuky som robil ja. Všetko sme si tu urobili tak, aby sme ostali pri zemi, a aby bol všetok focus práve na kvalitné jedlo a Lukášov prirodzene príjemný prístup k ľuďom a jeho vášni – vareniu. Aj keď je jedlo jednoduché, nechceme na ňom poľaviť. Na tanier nedávame nič, čo tam nemusí byť a držíme sa nášho sloganu – Dobré jednoducho. Jednoducho dobre,“ vysvetľuje Jakub čo je pre Bistro24 najdôležitejšie.

V podcaste sa tiež dozviete:

▶️ Ako dvaja chalani z Námestova založili podnik pri vlakovej stanici v Bratislave

▶️ V čom sa líši Bistro24 od iných podnikov

▶️ Ako Lukáš napĺňa svoje poslanie tým, že vymenil záhradkársku lopatu za varešku 

▶️ Ako Lukáš napĺňa svoje poslanie tým, že vymenil záhradkársku lopatu za varešku 

▶️ Či má zmysel robiť aj v iných mestách bistrá týmto spôsobom

▶️ Prečo je DPH v gastro-biznise na Slovensku veľký problém, ktorý výrazne ohrozuje malé a stredné podniky

▶️ Prečo je dôležité pochváliť personál v obľúbenej reštaurácii a po príjemnom zážitku zanechať recenziu na internete 

▶️ O najchutnejšom jedle, ktoré v živote mali a ktoré maličkosti ich vedia najviac potešiť

▶️ Prečo Lukášovi ani 20.000 krokov denne v kuchyni nestačí na udržanie aktívneho života a ako trávi svoj voľný čas

▶️ Ako sa chalani navzájom podporujú, aby naplno rozvinuli svoj potenciál

▶️ Čo je cieľom podniku Bistro24

CHUTNÝ podcast Vám prináša Milan Zimnýkoval v spolupráci s portálom dobruchut.sk a aktuality.sk