Erika je rodáčka z Dunajskej stredy. Strednú školu ukončila na 8-ročnom gymnáziu so zameraním na cudzie jazyky v Dunajskej Strede. Počas štúdií na vysokej škole sa prvýkrát vybrala do zahraničia na letnú brigádu do Londýna. Politologička sa z nej nakoniec nestala, ale začala budovať svoju kariéru v logistickej branži. Po skúsenostiach v rôznych medzinárodných spoločnostiach pracovala pre neziskovú organizáciu, ktorá robila prieskumy v sektore medzinárodnej nákladnej prepravy v Poľsku, Maďarsku, Slovinsku a Litve, pričom bázou sa stalo Provensálsko a neskôr Lyon. Po návrate na Slovensko sa znova vrátila do korporácie na 3,5 roka, po ktorých nasledovala 1,5-ročná psychohygienická prestávka. Počas tohto obdobia sa zamilovala do kváskovania a navštevovala najlepších pekárov po celom svete, aby sa od nich priučila remeslu. Na jednej z týchto ciest spoznala Norberta Szöllösiho, ktorý bol jedinou osobou, s ktorou si vedela predstaviť podnikanie. Norbi sa so svojou rodinou presťahoval na Slovensko a s Erikou otvorili remeselnú pekáreň Eberhard v Malinove. Prečo je pekárske umenie stále poctivým remeslom? Poďte si vypočuť podcast Doma je doma s Evou Pribylincovou.