Refreshnutý diskusný formát Barmusea, ktorý sa zameriava na rôzne zaujímavé témy s ešte zaujímavejšími hosťami. Na ďalšej diskusii sa pozrieme na kultúru stravovania.

Vraví sa, že sme to čo jeme…je to naozaj tak? pondelok 24.4 sa v Barmuseu budeme s hosťami rozprávať na tému jedla, stravovania, výživy a zmien, ktoré nastali v našich každodenných jedálničkoch za posledné roky.
Anglické raňajky, plný tanier bryndzových halušiek vs. vegánstvo? Kvalita potravín, rôzne druhy diét. Téma jedla a potravín je čoraz zaujímavejšia pre širokú verejnosť.

Hosťami budú:
Zora Mintálová Zubercová
Monika Hustáková
Janica Malek LacováPodujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Moderuje Jakub Grajciar

Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.