Epizódy
Vytopiť šváby a môžeš začať variť – E56 #všadebolpeťo
Prvé jedlo, ktoré som varil boli býčie žľazy. Výčapník, kuchár, bol som všetko. V jednej práci som vydržal 20 minút….
Prvé jedlo, ktoré som varil boli býčie žľazy. Výčapník, kuchár, bol som všetko. V jednej práci som vydržal 20 minút….
Aj kuchári sa chodia prepúdrovať! – E55 #robokrál
Keď mám stres v robote, spievam si pesničky o sebe. To nie je krkovička, to sú tvarohové lievance! Jahňacie ľadviny?…
Keď mám stres v robote, spievam si pesničky o sebe. To nie je krkovička, to sú tvarohové lievance! Jahňacie ľadviny?…
Tónov čips – E54 #kosicebolisteTOP
Otvárali sme Surstromming – trikrát som utekal. Ako sa robia Pringelsky a recept na tvarohové lievance, za ktorými sa ľudia…
Otvárali sme Surstromming – trikrát som utekal. Ako sa robia Pringelsky a recept na tvarohové lievance, za ktorými sa ľudia…
Mozgy a paprče… mňam! – E53 #zpohladuhosta
Varili sme na objednávku pre Danku a jej partnera. Surová tarantula je extrémna delikatesa. Pýtam si vždy extra krvavý steak…
Varili sme na objednávku pre Danku a jej partnera. Surová tarantula je extrémna delikatesa. Pýtam si vždy extra krvavý steak…
Cukrár obyčajný – E52 #natasha
Sama sebe šéfcukrárkou. V zahraničí majú honosné názvy a pritom žerú k*k*tiny ako my. Keď sa mi naklonila svadobná torta,…
Sama sebe šéfcukrárkou. V zahraničí majú honosné názvy a pritom žerú k*k*tiny ako my. Keď sa mi naklonila svadobná torta,…
Dvojité Martini ju odseklo a hodila kabelu – E51 #barmanbystrík
Virgin Margarita je nezmysel! Bolo obdobie, kedy barmani neradi robili klasiky. Štyri roky barmanom v Singapure v 5 hviezdičkovom hoteli….
Virgin Margarita je nezmysel! Bolo obdobie, kedy barmani neradi robili klasiky. Štyri roky barmanom v Singapure v 5 hviezdičkovom hoteli….
Ohýbač na rohlíky a pulič kmínu – E50 #verčazprahy
Ľadový šalát s ľadom, obloha k hranolkám alebo nôž od chilli – to nechceš. V životopise som si vymýšľala a…
Ľadový šalát s ľadom, obloha k hranolkám alebo nôž od chilli – to nechceš. V životopise som si vymýšľala a…
Vstávaj, chrápeš na celú kuchyňu! – E49 #japonecnakonec
Všade boli černohory a fritézy a mňa to nebavilo. Učil som sa variť paličkami. Najpopulárnejšia ryba na slovensku je stále…
Všade boli černohory a fritézy a mňa to nebavilo. Učil som sa variť paličkami. Najpopulárnejšia ryba na slovensku je stále…
Plesnivý karfiol – E48 #matonovak
Indovia sa schovávali v košoch pred cudzineckou políciou. Vrchol môjho pečenia je piškótová torta. Doprajte si kúsok leta aj v…
Indovia sa schovávali v košoch pred cudzineckou políciou. Vrchol môjho pečenia je piškótová torta. Doprajte si kúsok leta aj v…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Zadná Lavica, Adela a Sajfa, Silné Reči podcasty, Bekimovo horúce kreslo.