Epizódy
Odokryl “plembák” a tam prázdny tanier – E63 #Karčizkrupiny
Divinové menúčko pre psíky. Najväčšie zlo je nahriaty tanier. Z akej časti sú tie líčka? NEXT? Po saune sa cítim…
Divinové menúčko pre psíky. Najväčšie zlo je nahriaty tanier. Z akej časti sú tie líčka? NEXT? Po saune sa cítim…
Vajcá do žufanky – E62 #zerowaste
V každej kuchyni je to rovnaké, chytanie za prdel musí byť. Chlieb v strúhanke je veľká vec. Aké je obľúbené…
V každej kuchyni je to rovnaké, chytanie za prdel musí byť. Chlieb v strúhanke je veľká vec. Aké je obľúbené…
Moja SKA kapela mala byť klobáSKA – E61 #vitaj2023
Turné po rakúskych pivniciach. Gril môžeš vyčistiť aj paradajkou. Citrón – maslo – ryba je fajn kombinácia. NEXT? môžeš si…
Turné po rakúskych pivniciach. Gril môžeš vyčistiť aj paradajkou. Citrón – maslo – ryba je fajn kombinácia. NEXT? môžeš si…
V jedenástich som chcel na Vianoce rondon – E60 #vianocnyspecial
Desať kilo majonezáku musí byť. Ak ho chceš oživiť, pridaj jablko. Na oplátku ide okrem medu aj maslo a najlepší…
Desať kilo majonezáku musí byť. Ak ho chceš oživiť, pridaj jablko. Na oplátku ide okrem medu aj maslo a najlepší…
Zapiekol mu mixér – E59 #pomoccezjedlo
Vivat kapustové pyré. Chcel by som byť ambasádor džatiek. Ideš prezentovať jedlo, dáš si biely rondon a za 5 minút…
Vivat kapustové pyré. Chcel by som byť ambasádor džatiek. Ideš prezentovať jedlo, dáš si biely rondon a za 5 minút…
Z čili mal riť jak japonskú vlajku – E58 #vianocnetrhy
Vymením krkovičku za dva punče. Hrniec s klipsňou nie je na popcorn dobrý nápad. Dones mi niečo, čo ma odpáli…
Vymením krkovičku za dva punče. Hrniec s klipsňou nie je na popcorn dobrý nápad. Dones mi niečo, čo ma odpáli…
Omočil “jahodu” do vína – E57 #vinarstvoBERTA
Vypili polovicu kade a na spodku našli zdochnutú mačku. Každé ráno ochutnávať víno nie je taká výhra, ako by si…
Vypili polovicu kade a na spodku našli zdochnutú mačku. Každé ráno ochutnávať víno nie je taká výhra, ako by si…
Vytopiť šváby a môžeš začať variť – E56 #všadebolpeťo
Prvé jedlo, ktoré som varil boli býčie žľazy. Výčapník, kuchár, bol som všetko. V jednej práci som vydržal 20 minút….
Prvé jedlo, ktoré som varil boli býčie žľazy. Výčapník, kuchár, bol som všetko. V jednej práci som vydržal 20 minút….
Aj kuchári sa chodia prepúdrovať! – E55 #robokrál
Keď mám stres v robote, spievam si pesničky o sebe. To nie je krkovička, to sú tvarohové lievance! Jahňacie ľadviny?…
Keď mám stres v robote, spievam si pesničky o sebe. To nie je krkovička, to sú tvarohové lievance! Jahňacie ľadviny?…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, jauuu, PS: to bolelo, to nerieš, moja..., Adela a Sajfa, Bekimovo horúce kreslo.