Epizódy
V jedenástich som chcel na Vianoce rondon – E60 #vianocnyspecial
Desať kilo majonezáku musí byť. Ak ho chceš oživiť, pridaj jablko. Na oplátku ide okrem medu aj maslo a najlepší…
Desať kilo majonezáku musí byť. Ak ho chceš oživiť, pridaj jablko. Na oplátku ide okrem medu aj maslo a najlepší…
Zapiekol mu mixér – E59 #pomoccezjedlo
Vivat kapustové pyré. Chcel by som byť ambasádor džatiek. Ideš prezentovať jedlo, dáš si biely rondon a za 5 minút…
Vivat kapustové pyré. Chcel by som byť ambasádor džatiek. Ideš prezentovať jedlo, dáš si biely rondon a za 5 minút…
Z čili mal riť jak japonskú vlajku – E58 #vianocnetrhy
Vymením krkovičku za dva punče. Hrniec s klipsňou nie je na popcorn dobrý nápad. Dones mi niečo, čo ma odpáli…
Vymením krkovičku za dva punče. Hrniec s klipsňou nie je na popcorn dobrý nápad. Dones mi niečo, čo ma odpáli…
Omočil “jahodu” do vína – E57 #vinarstvoBERTA
Vypili polovicu kade a na spodku našli zdochnutú mačku. Každé ráno ochutnávať víno nie je taká výhra, ako by si…
Vypili polovicu kade a na spodku našli zdochnutú mačku. Každé ráno ochutnávať víno nie je taká výhra, ako by si…
Vytopiť šváby a môžeš začať variť – E56 #všadebolpeťo
Prvé jedlo, ktoré som varil boli býčie žľazy. Výčapník, kuchár, bol som všetko. V jednej práci som vydržal 20 minút….
Prvé jedlo, ktoré som varil boli býčie žľazy. Výčapník, kuchár, bol som všetko. V jednej práci som vydržal 20 minút….
Aj kuchári sa chodia prepúdrovať! – E55 #robokrál
Keď mám stres v robote, spievam si pesničky o sebe. To nie je krkovička, to sú tvarohové lievance! Jahňacie ľadviny?…
Keď mám stres v robote, spievam si pesničky o sebe. To nie je krkovička, to sú tvarohové lievance! Jahňacie ľadviny?…
Tónov čips – E54 #kosicebolisteTOP
Otvárali sme Surstromming – trikrát som utekal. Ako sa robia Pringelsky a recept na tvarohové lievance, za ktorými sa ľudia…
Otvárali sme Surstromming – trikrát som utekal. Ako sa robia Pringelsky a recept na tvarohové lievance, za ktorými sa ľudia…
Mozgy a paprče… mňam! – E53 #zpohladuhosta
Varili sme na objednávku pre Danku a jej partnera. Surová tarantula je extrémna delikatesa. Pýtam si vždy extra krvavý steak…
Varili sme na objednávku pre Danku a jej partnera. Surová tarantula je extrémna delikatesa. Pýtam si vždy extra krvavý steak…
Cukrár obyčajný – E52 #natasha
Sama sebe šéfcukrárkou. V zahraničí majú honosné názvy a pritom žerú k*k*tiny ako my. Keď sa mi naklonila svadobná torta,…
Sama sebe šéfcukrárkou. V zahraničí majú honosné názvy a pritom žerú k*k*tiny ako my. Keď sa mi naklonila svadobná torta,…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, to nerieš, moja..., Adela a Sajfa, Bekimovo horúce kreslo, jauuu, PS: to bolelo.