Epizódy
Klebety z homára a strieborný papier – E129 #fightzkuchyne
V sobotu sa pobijem a v pondelok som v robote. Ja nemusím ísť do sprchy, veď ja som sa nespotil….
V sobotu sa pobijem a v pondelok som v robote. Ja nemusím ísť do sprchy, veď ja som sa nespotil….
Červené s colou – E128 #sommelier
Keď degustuješ vína, nie si po čase opitý, ale fyzicky unavený. Kolegu vo vinici v Chile oflusala lama. Čapni nám…
Keď degustuješ vína, nie si po čase opitý, ale fyzicky unavený. Kolegu vo vinici v Chile oflusala lama. Čapni nám…
Pizza v tvare hocičobežníka – E127 #pizzachef
Tóno má v kuchyni v apríli 42 stupňov celzia. V rondóne za 15 eur som za 15 minút schudol 7…
Tóno má v kuchyni v apríli 42 stupňov celzia. V rondóne za 15 eur som za 15 minút schudol 7…
Čašník intelektuál – E126 #waiter
Na prvú 14-ku sa nakúruješ a druhú vydržíš. Ako čašníka ťa berú ako takú muchu, ktorá lieta po prevádzke a čašníci…
Na prvú 14-ku sa nakúruješ a druhú vydržíš. Ako čašníka ťa berú ako takú muchu, ktorá lieta po prevádzke a čašníci…
Chleba vo vajci s džemom – E125 #vegeta
Už si si niekedy varil špagety vo vegetovej vode? Vegánskej Rame by som sa ja radšej vyhol. Ruské vajco bez chleba…
Už si si niekedy varil špagety vo vegetovej vode? Vegánskej Rame by som sa ja radšej vyhol. Ruské vajco bez chleba…
Hovädzie líčka medium – E124 #ponton
Namiesto rýb z Dunaja lovíme drevá. Mali sme požiadavku, že všetko jedlo má byť biele. Vietnamci majú omáčky v 5-litrových bandaskách….
Namiesto rýb z Dunaja lovíme drevá. Mali sme požiadavku, že všetko jedlo má byť biele. Vietnamci majú omáčky v 5-litrových bandaskách….
Tatarák s kečupom – E123 #rozokkazii
Roberto robil catering pre pani prezidentku. Máme kuchyňu v strede reštaurácie. Ak dáš hygienikovi počas kontroly najesť, tak je spokojný. Ja som…
Roberto robil catering pre pani prezidentku. Máme kuchyňu v strede reštaurácie. Ak dáš hygienikovi počas kontroly najesť, tak je spokojný. Ja som…
Bravčové krídielká – E122 #obsluhavkroksoch
V lekárovciach som sa po trojitých rumoch šiel bicyklovať po dedine. Vo fritéze najprv skončila štrúdľa a potom losos. Kolega za…
V lekárovciach som sa po trojitých rumoch šiel bicyklovať po dedine. Vo fritéze najprv skončila štrúdľa a potom losos. Kolega za…
Ako chutí medvedia masť – E121 #cesnakováčokoláda
Mali sme čas 5 a pol hodiny na prípravu 120 porcií, trojchodového menu. Ukrajinec mi vycedil vývar do umývadla a…
Mali sme čas 5 a pol hodiny na prípravu 120 porcií, trojchodového menu. Ukrajinec mi vycedil vývar do umývadla a…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Adela a Sajfa, Piatoček, TETKY, adam a madam, Doktor má Filipa.