Žiadne nebíčko v papuľke… Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.

Epizódy

episode thumbnail

Omočil “jahodu” do vína – E57 #vinarstvoBERTA

Vypili polovicu kade a na spodku našli zdochnutú mačku. Každé ráno ochutnávať víno nie je taká výhra, ako by si…

Vypili polovicu kade a na spodku našli zdochnutú mačku. Každé ráno ochutnávať víno nie je taká výhra, ako by si…

episode thumbnail

Vytopiť šváby a môžeš začať variť – E56 #všadebolpeťo

Prvé jedlo, ktoré som varil boli býčie žľazy. Výčapník, kuchár, bol som všetko. V jednej práci som vydržal 20 minút….

Prvé jedlo, ktoré som varil boli býčie žľazy. Výčapník, kuchár, bol som všetko. V jednej práci som vydržal 20 minút….

episode thumbnail

Aj kuchári sa chodia prepúdrovať! – E55 #robokrál

Keď mám stres v robote, spievam si pesničky o sebe. To nie je krkovička, to sú tvarohové lievance! Jahňacie ľadviny?…

Keď mám stres v robote, spievam si pesničky o sebe. To nie je krkovička, to sú tvarohové lievance! Jahňacie ľadviny?…

episode thumbnail

Tónov čips – E54 #kosicebolisteTOP

Otvárali sme Surstromming – trikrát som utekal. Ako sa robia Pringelsky a recept na tvarohové lievance, za ktorými sa ľudia…

Otvárali sme Surstromming – trikrát som utekal. Ako sa robia Pringelsky a recept na tvarohové lievance, za ktorými sa ľudia…

episode thumbnail

Mozgy a paprče… mňam! – E53 #zpohladuhosta

Varili sme na objednávku pre Danku a jej partnera. Surová tarantula je extrémna delikatesa. Pýtam si vždy extra krvavý steak…

Varili sme na objednávku pre Danku a jej partnera. Surová tarantula je extrémna delikatesa. Pýtam si vždy extra krvavý steak…

episode thumbnail

Cukrár obyčajný – E52 #natasha

Sama sebe šéfcukrárkou. V zahraničí majú honosné názvy a pritom žerú k*k*tiny ako my. Keď sa mi naklonila svadobná torta,…

Sama sebe šéfcukrárkou. V zahraničí majú honosné názvy a pritom žerú k*k*tiny ako my. Keď sa mi naklonila svadobná torta,…

episode thumbnail

Dvojité Martini ju odseklo a hodila kabelu – E51 #barmanbystrík

Virgin Margarita je nezmysel! Bolo obdobie, kedy barmani neradi robili klasiky. Štyri roky barmanom v Singapure v 5 hviezdičkovom hoteli….

Virgin Margarita je nezmysel! Bolo obdobie, kedy barmani neradi robili klasiky. Štyri roky barmanom v Singapure v 5 hviezdičkovom hoteli….

episode thumbnail

Ohýbač na rohlíky a pulič kmínu – E50 #verčazprahy

Ľadový šalát s ľadom, obloha k hranolkám alebo nôž od chilli – to nechceš. V životopise som si vymýšľala a…

Ľadový šalát s ľadom, obloha k hranolkám alebo nôž od chilli – to nechceš. V životopise som si vymýšľala a…

episode thumbnail

Vstávaj, chrápeš na celú kuchyňu! – E49 #japonecnakonec

Všade boli černohory a fritézy a mňa to nebavilo. Učil som sa variť paličkami. Najpopulárnejšia ryba na slovensku je stále…

Všade boli černohory a fritézy a mňa to nebavilo. Učil som sa variť paličkami. Najpopulárnejšia ryba na slovensku je stále…

episode thumbnail

Plesnivý karfiol – E48 #matonovak

Indovia sa schovávali v košoch pred cudzineckou políciou. Vrchol môjho pečenia je piškótová torta. Doprajte si kúsok leta aj v…

Indovia sa schovávali v košoch pred cudzineckou políciou. Vrchol môjho pečenia je piškótová torta. Doprajte si kúsok leta aj v…