Epizódy
Otec chcel, aby som bol elektrikár, nie kuchár – E160 feat. @deni0c
Keď som mal obaľovať syr, tak som potom prestal chodiť na prax a traja sme robili 1 700 rezňov. V…
Keď som mal obaľovať syr, tak som potom prestal chodiť na prax a traja sme robili 1 700 rezňov. V…
Glazúrované jablká s pečeňou – E159 feat. Kariéééris
Z chemickej priemyslovky na kuchára. Polovica reštaurácie bola stávková kancelária a druhá polovica bola reštaurácia. Studené párky teplí čašníci. 24…
Z chemickej priemyslovky na kuchára. Polovica reštaurácie bola stávková kancelária a druhá polovica bola reštaurácia. Studené párky teplí čašníci. 24…
Kým sú klobásy, tak je všetko v pohode – E158 feat. chef_from_thewoods
Po piatich rokoch podnikania ma vyplo a skomčil som v záchranke. V Španielksu som šiel 800 kilometrov pešo a cez…
Po piatich rokoch podnikania ma vyplo a skomčil som v záchranke. V Španielksu som šiel 800 kilometrov pešo a cez…
Teplý vopcháčik – E157
Na trhoch sa trieš o druhých ľudí jak pstruh a v Grécku som bol loviť sépie.Roberto je šéfkuchár, ktorý si…
Na trhoch sa trieš o druhých ľudí jak pstruh a v Grécku som bol loviť sépie.Roberto je šéfkuchár, ktorý si…
Dievčatá, nepíšte, som zaneprázdnený varením – E156 feat. Šimon Kán
Varím 1 rok a pri jedle, ktoré by trvalo spraviť 4 hodiny, ja ťahám doma v kuchyni 12-ku. Občas mám…
Varím 1 rok a pri jedle, ktoré by trvalo spraviť 4 hodiny, ja ťahám doma v kuchyni 12-ku. Občas mám…
13 rokov v bufete – E155 feat. Martinka_Mrc
Zubaté kura a nutella s lokšou. Robím v gastre celý život, ale nikdy som nevstávala o 6ej ráno. Moja obľúbená…
Zubaté kura a nutella s lokšou. Robím v gastre celý život, ale nikdy som nevstávala o 6ej ráno. Moja obľúbená…
Kričím jedine po čašníkoch – E154 feat. Peter Medveď
Vo Francúzsku som odrobil 25 sezón. V našom hoteli viete prespať za 2 000 € a to sme z tých…
Vo Francúzsku som odrobil 25 sezón. V našom hoteli viete prespať za 2 000 € a to sme z tých…
Kto si ne*onil na záchode počas služby, nebol dosť dlho v robote – E153 feat. Kubo Lužina
Z kuchyne som kradol parmezán. Údené mäso je korenie k bobkovému listu. Ak si mám vybrať, či sa dose*iem, alebo…
Z kuchyne som kradol parmezán. Údené mäso je korenie k bobkovému listu. Ak si mám vybrať, či sa dose*iem, alebo…
Kuchári potrebujú, aby na nich niekto kričal – E152 feat. @emakchef
V 11-tich som mala priateľa, ktorý mal 16, na čo sa so mnou potom rozišiel, lebo som bola príliš mladá……
V 11-tich som mala priateľa, ktorý mal 16, na čo sa so mnou potom rozišiel, lebo som bola príliš mladá……
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú to nerieš, moja..., Adela a Sajfa, Zadná Lavica, Doktor má Filipa, Lužifčák podcast.