Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Prečo sú na kuchárskych súťažiach zakázané prstene? – E177
Magneto a Bufeto ukradli aparatúru z dodávky v Taliansku. 10 párkov na raňajky a kečup miešaný so smotanou. Grécky šalát…
Magneto a Bufeto ukradli aparatúru z dodávky v Taliansku. 10 párkov na raňajky a kečup miešaný so smotanou. Grécky šalát…

Čerešňa v bravčovej masti – E176
Neviete spraviť omeletu o pol 12? Ja masturbujem a krochkám pri tom. Trojchodové menu za 40 minút. Dostihy a sázky…
Neviete spraviť omeletu o pol 12? Ja masturbujem a krochkám pri tom. Trojchodové menu za 40 minút. Dostihy a sázky…

Podpálil som krčmu a dostal som pokutu 500€ – E175
Ty choď z gymnázia radšej za kuchára. Vyučený kuchár s maturitou. Martin Novák k nám prišiel, len keď bol hladný….
Ty choď z gymnázia radšej za kuchára. Vyučený kuchár s maturitou. Martin Novák k nám prišiel, len keď bol hladný….

Čabajská čokoláda – E174
Poď sa pozrieť, my chováme v kuchyni škrečka. Keď nevieš uvariť ryžu, tak to nerob, ale aj ryža musí byť…
Poď sa pozrieť, my chováme v kuchyni škrečka. Keď nevieš uvariť ryžu, tak to nerob, ale aj ryža musí byť…

Čo by si si dal ako posledné jedlo pred smrťou? – E173
V mojom malom bytíku nebudem variť demiglas. Obchoďák s koreninami pre gastro je veľmi nevďačná robota a keď zašľapneš zemiak,…
V mojom malom bytíku nebudem variť demiglas. Obchoďák s koreninami pre gastro je veľmi nevďačná robota a keď zašľapneš zemiak,…

Naša teplá ryža a studená ryba je porno pre hygienu – E172
Hosť: @angrychef_poprad Ty si taký introvert? Nie, pracoval som 5 rokov na lodi.Na Slovensku všetko, čo je majonézové, je skvelé….
Hosť: @angrychef_poprad Ty si taký introvert? Nie, pracoval som 5 rokov na lodi.Na Slovensku všetko, čo je majonézové, je skvelé….

Cestujúci si u nás veľmi často fotia jedlá – E171 feat. @flyingchef_peter
Moja profesia sa volá flying chef. Do lietadla sa nenosí žiadne mrazené jedlo, všetko je čerstvé a vo veľkých lietadlách…
Moja profesia sa volá flying chef. Do lietadla sa nenosí žiadne mrazené jedlo, všetko je čerstvé a vo veľkých lietadlách…

Na Slovensku som prestal chodiť do reštaurácií, odmietam to platiť – E170
Každý sumec by mal vedieť zaspievať „Az a szép“. Keď som začínal fotiť jedlo, tak som to neznášal a pri…
Každý sumec by mal vedieť zaspievať „Az a szép“. Keď som začínal fotiť jedlo, tak som to neznášal a pri…

O 11:00 sme otvorili a o 11:25 sme mali vypredané – E169
Najprv si vyskladáme chute v hlave potom tie dezerty vyrábame. Študujem ekonomickú školu a popri tom robím dezerty a priemerne…
Najprv si vyskladáme chute v hlave potom tie dezerty vyrábame. Študujem ekonomickú školu a popri tom robím dezerty a priemerne…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, VZŤAHY s.r.o., jauuu, PS: to bolelo, Lužifčák podcast.