Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Čo by si si dal ako posledné jedlo pred smrťou? – E173
V mojom malom bytíku nebudem variť demiglas. Obchoďák s koreninami pre gastro je veľmi nevďačná robota a keď zašľapneš zemiak,…
V mojom malom bytíku nebudem variť demiglas. Obchoďák s koreninami pre gastro je veľmi nevďačná robota a keď zašľapneš zemiak,…

Naša teplá ryža a studená ryba je porno pre hygienu – E172
Hosť: @angrychef_poprad Ty si taký introvert? Nie, pracoval som 5 rokov na lodi.Na Slovensku všetko, čo je majonézové, je skvelé….
Hosť: @angrychef_poprad Ty si taký introvert? Nie, pracoval som 5 rokov na lodi.Na Slovensku všetko, čo je majonézové, je skvelé….

Cestujúci si u nás veľmi často fotia jedlá – E171 feat. @flyingchef_peter
Moja profesia sa volá flying chef. Do lietadla sa nenosí žiadne mrazené jedlo, všetko je čerstvé a vo veľkých lietadlách…
Moja profesia sa volá flying chef. Do lietadla sa nenosí žiadne mrazené jedlo, všetko je čerstvé a vo veľkých lietadlách…

Na Slovensku som prestal chodiť do reštaurácií, odmietam to platiť – E170
Každý sumec by mal vedieť zaspievať „Az a szép“. Keď som začínal fotiť jedlo, tak som to neznášal a pri…
Každý sumec by mal vedieť zaspievať „Az a szép“. Keď som začínal fotiť jedlo, tak som to neznášal a pri…

O 11:00 sme otvorili a o 11:25 sme mali vypredané – E169
Najprv si vyskladáme chute v hlave potom tie dezerty vyrábame. Študujem ekonomickú školu a popri tom robím dezerty a priemerne…
Najprv si vyskladáme chute v hlave potom tie dezerty vyrábame. Študujem ekonomickú školu a popri tom robím dezerty a priemerne…

Chodí k nám toľko ľudí, že nestíhame nakupovať – E168
02:10 mám prvý budík a 02:20 mám druhý budík a potom idem do roboty. Na vojenskej základnej službe som pôsobil…
02:10 mám prvý budík a 02:20 mám druhý budík a potom idem do roboty. Na vojenskej základnej službe som pôsobil…

Mňa mrazí, keď je niečo k*rva dobré! – E167
„Ty, Tóno, môžeš spať na mojej posteli na šírku.“ Roberto sa opäť chystá do kuchyne.Lubrikačný gél s názvom „Peklo v…
„Ty, Tóno, môžeš spať na mojej posteli na šírku.“ Roberto sa opäť chystá do kuchyne.Lubrikačný gél s názvom „Peklo v…

Mojim cieľom je navariť niečo na každom kontinente – E166
Pracoval som v reštike, kde headchef sa volal Cibule a jeho souschef sa volal Kuře.Na Slovensku sa v kuchyniach kričí…
Pracoval som v reštike, kde headchef sa volal Cibule a jeho souschef sa volal Kuře.Na Slovensku sa v kuchyniach kričí…

Už si jedol holý, postojačky, v mrazáku? – E165
Ľudia si dnes presoľujú jedlá. Najlepšie je, keď ťa príde skontrolovať hygiena, keď máš plné. Vymysleli sme drink s názvom…
Ľudia si dnes presoľujú jedlá. Najlepšie je, keď ťa príde skontrolovať hygiena, keď máš plné. Vymysleli sme drink s názvom…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, jauuu, PS: to bolelo, VZŤAHY s.r.o., Lužifčák podcast.