Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Vagína z morčacieho – E64 #casnickaodriadov
Prevrátil sa mi plech s rizotom, tak som po ňom porád poskákal! Rozšafný týpek mi hovoril, že som fešák a…
Prevrátil sa mi plech s rizotom, tak som po ňom porád poskákal! Rozšafný týpek mi hovoril, že som fešák a…

Odokryl “plembák” a tam prázdny tanier – E63 #Karčizkrupiny
Divinové menúčko pre psíky. Najväčšie zlo je nahriaty tanier. Z akej časti sú tie líčka? NEXT? Po saune sa cítim…
Divinové menúčko pre psíky. Najväčšie zlo je nahriaty tanier. Z akej časti sú tie líčka? NEXT? Po saune sa cítim…

Vajcá do žufanky – E62 #zerowaste
V každej kuchyni je to rovnaké, chytanie za prdel musí byť. Chlieb v strúhanke je veľká vec. Aké je obľúbené…
V každej kuchyni je to rovnaké, chytanie za prdel musí byť. Chlieb v strúhanke je veľká vec. Aké je obľúbené…

Moja SKA kapela mala byť klobáSKA – E61 #vitaj2023
Turné po rakúskych pivniciach. Gril môžeš vyčistiť aj paradajkou. Citrón – maslo – ryba je fajn kombinácia. NEXT? môžeš si…
Turné po rakúskych pivniciach. Gril môžeš vyčistiť aj paradajkou. Citrón – maslo – ryba je fajn kombinácia. NEXT? môžeš si…

V jedenástich som chcel na Vianoce rondon – E60 #vianocnyspecial
Desať kilo majonezáku musí byť. Ak ho chceš oživiť, pridaj jablko. Na oplátku ide okrem medu aj maslo a najlepší…
Desať kilo majonezáku musí byť. Ak ho chceš oživiť, pridaj jablko. Na oplátku ide okrem medu aj maslo a najlepší…

Zapiekol mu mixér – E59 #pomoccezjedlo
Vivat kapustové pyré. Chcel by som byť ambasádor džatiek. Ideš prezentovať jedlo, dáš si biely rondon a za 5 minút…
Vivat kapustové pyré. Chcel by som byť ambasádor džatiek. Ideš prezentovať jedlo, dáš si biely rondon a za 5 minút…

Z čili mal riť jak japonskú vlajku – E58 #vianocnetrhy
Vymením krkovičku za dva punče. Hrniec s klipsňou nie je na popcorn dobrý nápad. Dones mi niečo, čo ma odpáli…
Vymením krkovičku za dva punče. Hrniec s klipsňou nie je na popcorn dobrý nápad. Dones mi niečo, čo ma odpáli…

Omočil “jahodu” do vína – E57 #vinarstvoBERTA
Vypili polovicu kade a na spodku našli zdochnutú mačku. Každé ráno ochutnávať víno nie je taká výhra, ako by si…
Vypili polovicu kade a na spodku našli zdochnutú mačku. Každé ráno ochutnávať víno nie je taká výhra, ako by si…

Vytopiť šváby a môžeš začať variť – E56 #všadebolpeťo
Prvé jedlo, ktoré som varil boli býčie žľazy. Výčapník, kuchár, bol som všetko. V jednej práci som vydržal 20 minút….
Prvé jedlo, ktoré som varil boli býčie žľazy. Výčapník, kuchár, bol som všetko. V jednej práci som vydržal 20 minút….
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, jauuu, PS: to bolelo, Bekimovo horúce kreslo, Lužifčák podcast.