Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Klobásočka je dobre? – E78 #opekačka
Tri roky si robil kuchár peniaze načierno. Nevyhrali sme ani zelenú vidličku a vlastný praclík bude mňam! NEXT? Nemám doma…
Tri roky si robil kuchár peniaze načierno. Nevyhrali sme ani zelenú vidličku a vlastný praclík bude mňam! NEXT? Nemám doma…

Dvojitá obloha! – E77 #celebrityzMenju
Keď máš veľkú fritézu, všetko sa tam dá spraviť. Pivo riedili sódou. Ako sa Martin Korbelič zúčastnil najprestížnejšej súťaže profi…
Keď máš veľkú fritézu, všetko sa tam dá spraviť. Pivo riedili sódou. Ako sa Martin Korbelič zúčastnil najprestížnejšej súťaže profi…

Rana istoty pre rezeň – E76 #MartinNovak
Kuchári by mali pochopiť, že v robote sa nepije, v robote sa robí. Na dne horčice nájdeš poklad a Tono…
Kuchári by mali pochopiť, že v robote sa nepije, v robote sa robí. Na dne horčice nájdeš poklad a Tono…

Odfuknuté parené buchty! – E75 #menežérkaJanka
Vyhodil ruksak s kuchárskymi vecami do Dunaja. Čím rýchlejšie chodíš, tým rýchlejšie robíš a zaseknuté nohavičky v dámskych záchodoch. NEXT?…
Vyhodil ruksak s kuchárskymi vecami do Dunaja. Čím rýchlejšie chodíš, tým rýchlejšie robíš a zaseknuté nohavičky v dámskych záchodoch. NEXT?…

Salsa Mia! – E74 #odbornýTalianskyvýraz
Jak musí človek milovať hranolky, že si to dá do horčice? Falafelová polievka a ako vyklepať rezne na kolenách! NEXT?…
Jak musí človek milovať hranolky, že si to dá do horčice? Falafelová polievka a ako vyklepať rezne na kolenách! NEXT?…

Vemená či gule? – E73 #farmárMarek
Od kancelárskej krysy k syrom. Spravil som si tú najlepšiu finančnú analýzu na svete a šiel som do toho! Máte…
Od kancelárskej krysy k syrom. Spravil som si tú najlepšiu finančnú analýzu na svete a šiel som do toho! Máte…

Nakoniec nám zožeriete všetky kvety! – E72 #vegánkazgaráže
Otvárali sme to s tým, že sme sa ako vegánky nemali kde najesť. Nemusia byť všetci vegáni, stačí, aby sa…
Otvárali sme to s tým, že sme sa ako vegánky nemali kde najesť. Nemusia byť všetci vegáni, stačí, aby sa…

Kauza vňať pre Mikiho! – E71 #ryšavýKornel
Vytiahol na mňa nôž a potom ešte podal sťažnosť. Postavili sme to na ceste privátnych značiek. Zákazník sa sťažoval, že…
Vytiahol na mňa nôž a potom ešte podal sťažnosť. Postavili sme to na ceste privátnych značiek. Zákazník sa sťažoval, že…

Svokra bodyguard! – E70 #misaLabužník
Čašníci chceli rezeň, tak dostali polystyrén v trojobale. Zostala mi dvojka, tak som to musel predať. Zober to plato a…
Čašníci chceli rezeň, tak dostali polystyrén v trojobale. Zostala mi dvojka, tak som to musel predať. Zober to plato a…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, VZŤAHY s.r.o., Tri prasiatka, jauuu, PS: to bolelo.