Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Tónov čips – E54 #kosicebolisteTOP
Otvárali sme Surstromming – trikrát som utekal. Ako sa robia Pringelsky a recept na tvarohové lievance, za ktorými sa ľudia…
Otvárali sme Surstromming – trikrát som utekal. Ako sa robia Pringelsky a recept na tvarohové lievance, za ktorými sa ľudia…

Mozgy a paprče… mňam! – E53 #zpohladuhosta
Varili sme na objednávku pre Danku a jej partnera. Surová tarantula je extrémna delikatesa. Pýtam si vždy extra krvavý steak…
Varili sme na objednávku pre Danku a jej partnera. Surová tarantula je extrémna delikatesa. Pýtam si vždy extra krvavý steak…

Cukrár obyčajný – E52 #natasha
Sama sebe šéfcukrárkou. V zahraničí majú honosné názvy a pritom žerú k*k*tiny ako my. Keď sa mi naklonila svadobná torta,…
Sama sebe šéfcukrárkou. V zahraničí majú honosné názvy a pritom žerú k*k*tiny ako my. Keď sa mi naklonila svadobná torta,…

Dvojité Martini ju odseklo a hodila kabelu – E51 #barmanbystrík
Virgin Margarita je nezmysel! Bolo obdobie, kedy barmani neradi robili klasiky. Štyri roky barmanom v Singapure v 5 hviezdičkovom hoteli….
Virgin Margarita je nezmysel! Bolo obdobie, kedy barmani neradi robili klasiky. Štyri roky barmanom v Singapure v 5 hviezdičkovom hoteli….

Ohýbač na rohlíky a pulič kmínu – E50 #verčazprahy
Ľadový šalát s ľadom, obloha k hranolkám alebo nôž od chilli – to nechceš. V životopise som si vymýšľala a…
Ľadový šalát s ľadom, obloha k hranolkám alebo nôž od chilli – to nechceš. V životopise som si vymýšľala a…

Vstávaj, chrápeš na celú kuchyňu! – E49 #japonecnakonec
Všade boli černohory a fritézy a mňa to nebavilo. Učil som sa variť paličkami. Najpopulárnejšia ryba na slovensku je stále…
Všade boli černohory a fritézy a mňa to nebavilo. Učil som sa variť paličkami. Najpopulárnejšia ryba na slovensku je stále…

Plesnivý karfiol – E48 #matonovak
Indovia sa schovávali v košoch pred cudzineckou políciou. Vrchol môjho pečenia je piškótová torta. Doprajte si kúsok leta aj v…
Indovia sa schovávali v košoch pred cudzineckou políciou. Vrchol môjho pečenia je piškótová torta. Doprajte si kúsok leta aj v…

Vreskot z kuchyne je najlepší vreskot – E47 #samozvaníveštci
Pyrečko a kačička od Tonečka. Termomix nie je vysávač! NEXT? SOFIA LEE – DVA V ZADKU JE MAXIMUM https://open.spotify.com/episode/2Qq6lvZEwVQQBQ3t3ZXWj5 Produkcia…
Pyrečko a kačička od Tonečka. Termomix nie je vysávač! NEXT? SOFIA LEE – DVA V ZADKU JE MAXIMUM https://open.spotify.com/episode/2Qq6lvZEwVQQBQ3t3ZXWj5 Produkcia…

Zdravíčko, ako to ide?.. Kartou! – E46 #somelierfero
Išiel som na dovolenku a posadili ma medzi miešač na cesto a pec. Dôjde ku kase a cítiš tie zázvorové…
Išiel som na dovolenku a posadili ma medzi miešač na cesto a pec. Dôjde ku kase a cítiš tie zázvorové…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, jauuu, PS: to bolelo, Bekimovo horúce kreslo, Lužifčák podcast.