Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Slečna, viete, čo by som s vami porobil? – E68 #barmancasnikprevadzkar
Male presso s Jackom na raňajky, alebo tvaroh, rezne a sushi kombo. Najviac ma obchytkávajú za zadok a stehná. Po…
Male presso s Jackom na raňajky, alebo tvaroh, rezne a sushi kombo. Najviac ma obchytkávajú za zadok a stehná. Po…

Vykrútený kuchár, čo cvičil nosom – E67 #panicateringova
Slováci, keď nevedia ako to má chutiť, tak sa toho boja. Obed za 250 v Rakúsku na lyžovačke a aj…
Slováci, keď nevedia ako to má chutiť, tak sa toho boja. Obed za 250 v Rakúsku na lyžovačke a aj…

Inštalatérsky výstrih – E66 #freefood
Hovorím učnici, tak sa pozeraj ako sa vykosťuje a jebol som sa nožom do prsta. Desatoro ako znížiť potravinový odpad….
Hovorím učnici, tak sa pozeraj ako sa vykosťuje a jebol som sa nožom do prsta. Desatoro ako znížiť potravinový odpad….

Cedím demáč, nemám čas! – E65 #expaparazzi
V bare nechceš hosťa, ktorý pije čaj. 3 dni guestbartender u legendy Charlesa Schummana! NEXT? DENNÍK SEXU https://open.spotify.com/episode/5Z78UMSqLwD9P1eFbGe5H3?si=Z646JZqHRYi0FbTeI0NElQ Epické zážitky…
V bare nechceš hosťa, ktorý pije čaj. 3 dni guestbartender u legendy Charlesa Schummana! NEXT? DENNÍK SEXU https://open.spotify.com/episode/5Z78UMSqLwD9P1eFbGe5H3?si=Z646JZqHRYi0FbTeI0NElQ Epické zážitky…

Vagína z morčacieho – E64 #casnickaodriadov
Prevrátil sa mi plech s rizotom, tak som po ňom porád poskákal! Rozšafný týpek mi hovoril, že som fešák a…
Prevrátil sa mi plech s rizotom, tak som po ňom porád poskákal! Rozšafný týpek mi hovoril, že som fešák a…

Odokryl “plembák” a tam prázdny tanier – E63 #Karčizkrupiny
Divinové menúčko pre psíky. Najväčšie zlo je nahriaty tanier. Z akej časti sú tie líčka? NEXT? Po saune sa cítim…
Divinové menúčko pre psíky. Najväčšie zlo je nahriaty tanier. Z akej časti sú tie líčka? NEXT? Po saune sa cítim…

Vajcá do žufanky – E62 #zerowaste
V každej kuchyni je to rovnaké, chytanie za prdel musí byť. Chlieb v strúhanke je veľká vec. Aké je obľúbené…
V každej kuchyni je to rovnaké, chytanie za prdel musí byť. Chlieb v strúhanke je veľká vec. Aké je obľúbené…

Moja SKA kapela mala byť klobáSKA – E61 #vitaj2023
Turné po rakúskych pivniciach. Gril môžeš vyčistiť aj paradajkou. Citrón – maslo – ryba je fajn kombinácia. NEXT? môžeš si…
Turné po rakúskych pivniciach. Gril môžeš vyčistiť aj paradajkou. Citrón – maslo – ryba je fajn kombinácia. NEXT? môžeš si…

V jedenástich som chcel na Vianoce rondon – E60 #vianocnyspecial
Desať kilo majonezáku musí byť. Ak ho chceš oživiť, pridaj jablko. Na oplátku ide okrem medu aj maslo a najlepší…
Desať kilo majonezáku musí byť. Ak ho chceš oživiť, pridaj jablko. Na oplátku ide okrem medu aj maslo a najlepší…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, VZŤAHY s.r.o., Tri prasiatka, jauuu, PS: to bolelo.