Epizódy

Už si jedol holý, postojačky, v mrazáku? – E165
Ľudia si dnes presoľujú jedlá. Najlepšie je, keď ťa príde skontrolovať hygiena, keď máš plné. Vymysleli sme drink s názvom…
Ľudia si dnes presoľujú jedlá. Najlepšie je, keď ťa príde skontrolovať hygiena, keď máš plné. Vymysleli sme drink s názvom…

Malinovky v gruzínskych reštauráciách sú pre mňa peklo – E164 feat. ČOJE
Nedávam negatívne recenzie, prestávam rozumieť „asia fusion“ reštauráciám a halušky sú chodiaca gastro-geografia Slovenska. Keď vidím niečo škaredé, tak nemôžem…
Nedávam negatívne recenzie, prestávam rozumieť „asia fusion“ reštauráciám a halušky sú chodiaca gastro-geografia Slovenska. Keď vidím niečo škaredé, tak nemôžem…

Ako tringelt som dostal diamond pass na Arsenal Londýn – E163
Hosť: @peter.beres_ V jednom letovisku v Taliansku robí v lete 30 000 Slovákov.Na svadbe som zakopol o jedno decko a…
Hosť: @peter.beres_ V jednom letovisku v Taliansku robí v lete 30 000 Slovákov.Na svadbe som zakopol o jedno decko a…

Vychlastali si vlastného admirála – E162
Robím barmanské kurzy na stredných školách a robil som barmanský kurz mojim bývalým učiteľom z hotelovky. Mojito bolo jedným z…
Robím barmanské kurzy na stredných školách a robil som barmanský kurz mojim bývalým učiteľom z hotelovky. Mojito bolo jedným z…

Hostia u nás veľmi radi rozprávajú kuchárovi do jedla – E161
V pravej ruke chipsy, v ľavej hot-dog. Keď som bola malá, tak som chodila za pani v obsluhe, že či…
V pravej ruke chipsy, v ľavej hot-dog. Keď som bola malá, tak som chodila za pani v obsluhe, že či…

Otec chcel, aby som bol elektrikár, nie kuchár – E160 feat. @deni0c
Keď som mal obaľovať syr, tak som potom prestal chodiť na prax a traja sme robili 1 700 rezňov. V…
Keď som mal obaľovať syr, tak som potom prestal chodiť na prax a traja sme robili 1 700 rezňov. V…

Glazúrované jablká s pečeňou – E159 feat. Kariéééris
Z chemickej priemyslovky na kuchára. Polovica reštaurácie bola stávková kancelária a druhá polovica bola reštaurácia. Studené párky teplí čašníci. 24…
Z chemickej priemyslovky na kuchára. Polovica reštaurácie bola stávková kancelária a druhá polovica bola reštaurácia. Studené párky teplí čašníci. 24…

Kým sú klobásy, tak je všetko v pohode – E158 feat. chef_from_thewoods
Po piatich rokoch podnikania ma vyplo a skomčil som v záchranke. V Španielksu som šiel 800 kilometrov pešo a cez…
Po piatich rokoch podnikania ma vyplo a skomčil som v záchranke. V Španielksu som šiel 800 kilometrov pešo a cez…

Teplý vopcháčik – E157
Na trhoch sa trieš o druhých ľudí jak pstruh a v Grécku som bol loviť sépie.Roberto je šéfkuchár, ktorý si…
Na trhoch sa trieš o druhých ľudí jak pstruh a v Grécku som bol loviť sépie.Roberto je šéfkuchár, ktorý si…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, BYT, či neBYT?, to nerieš, moja..., Adela a Sajfa, Silné Reči podcasty.