Epizódy

Chodí k nám toľko ľudí, že nestíhame nakupovať – E168
02:10 mám prvý budík a 02:20 mám druhý budík a potom idem do roboty. Na vojenskej základnej službe som pôsobil…
02:10 mám prvý budík a 02:20 mám druhý budík a potom idem do roboty. Na vojenskej základnej službe som pôsobil…

Mňa mrazí, keď je niečo k*rva dobré! – E167
„Ty, Tóno, môžeš spať na mojej posteli na šírku.“ Roberto sa opäť chystá do kuchyne.Lubrikačný gél s názvom „Peklo v…
„Ty, Tóno, môžeš spať na mojej posteli na šírku.“ Roberto sa opäť chystá do kuchyne.Lubrikačný gél s názvom „Peklo v…

Mojim cieľom je navariť niečo na každom kontinente – E166
Pracoval som v reštike, kde headchef sa volal Cibule a jeho souschef sa volal Kuře.Na Slovensku sa v kuchyniach kričí…
Pracoval som v reštike, kde headchef sa volal Cibule a jeho souschef sa volal Kuře.Na Slovensku sa v kuchyniach kričí…

Už si jedol holý, postojačky, v mrazáku? – E165
Ľudia si dnes presoľujú jedlá. Najlepšie je, keď ťa príde skontrolovať hygiena, keď máš plné. Vymysleli sme drink s názvom…
Ľudia si dnes presoľujú jedlá. Najlepšie je, keď ťa príde skontrolovať hygiena, keď máš plné. Vymysleli sme drink s názvom…

Malinovky v gruzínskych reštauráciách sú pre mňa peklo – E164 feat. ČOJE
Nedávam negatívne recenzie, prestávam rozumieť „asia fusion“ reštauráciám a halušky sú chodiaca gastro-geografia Slovenska. Keď vidím niečo škaredé, tak nemôžem…
Nedávam negatívne recenzie, prestávam rozumieť „asia fusion“ reštauráciám a halušky sú chodiaca gastro-geografia Slovenska. Keď vidím niečo škaredé, tak nemôžem…

Ako tringelt som dostal diamond pass na Arsenal Londýn – E163
Hosť: @peter.beres_ V jednom letovisku v Taliansku robí v lete 30 000 Slovákov.Na svadbe som zakopol o jedno decko a…
Hosť: @peter.beres_ V jednom letovisku v Taliansku robí v lete 30 000 Slovákov.Na svadbe som zakopol o jedno decko a…

Vychlastali si vlastného admirála – E162
Robím barmanské kurzy na stredných školách a robil som barmanský kurz mojim bývalým učiteľom z hotelovky. Mojito bolo jedným z…
Robím barmanské kurzy na stredných školách a robil som barmanský kurz mojim bývalým učiteľom z hotelovky. Mojito bolo jedným z…

Hostia u nás veľmi radi rozprávajú kuchárovi do jedla – E161
V pravej ruke chipsy, v ľavej hot-dog. Keď som bola malá, tak som chodila za pani v obsluhe, že či…
V pravej ruke chipsy, v ľavej hot-dog. Keď som bola malá, tak som chodila za pani v obsluhe, že či…

Otec chcel, aby som bol elektrikár, nie kuchár – E160 feat. @deni0c
Keď som mal obaľovať syr, tak som potom prestal chodiť na prax a traja sme robili 1 700 rezňov. V…
Keď som mal obaľovať syr, tak som potom prestal chodiť na prax a traja sme robili 1 700 rezňov. V…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, BYT, či neBYT?, to nerieš, moja..., Adela a Sajfa, Silné Reči podcasty.