Epizódy
Kričím jedine po čašníkoch – E154 feat. Peter Medveď
Vo Francúzsku som odrobil 25 sezón. V našom hoteli viete prespať za 2 000 € a to sme z tých…
Vo Francúzsku som odrobil 25 sezón. V našom hoteli viete prespať za 2 000 € a to sme z tých…
Kto si ne*onil na záchode počas služby, nebol dosť dlho v robote – E153 feat. Kubo Lužina
Z kuchyne som kradol parmezán. Údené mäso je korenie k bobkovému listu. Ak si mám vybrať, či sa dose*iem, alebo…
Z kuchyne som kradol parmezán. Údené mäso je korenie k bobkovému listu. Ak si mám vybrať, či sa dose*iem, alebo…
Kuchári potrebujú, aby na nich niekto kričal – E152 feat. @emakchef
V 11-tich som mala priateľa, ktorý mal 16, na čo sa so mnou potom rozišiel, lebo som bola príliš mladá……
V 11-tich som mala priateľa, ktorý mal 16, na čo sa so mnou potom rozišiel, lebo som bola príliš mladá……
Dezert s vôňou knihy – E151
Keď ma šéf nepustí na akciu, tak odtiaľ odídem. Vtedy boli chladničky, ale málo.Ide si Tóno do Turecka nastreliť vlasy?…
Keď ma šéf nepustí na akciu, tak odtiaľ odídem. Vtedy boli chladničky, ale málo.Ide si Tóno do Turecka nastreliť vlasy?…
Grilovačky na svadbe – E150 #animalnost
Na grilovačky si so sebou nosím úplne všetko náčinie a grilujem na 90 kilovom grile.Chodievam grilovať aj na svadby a…
Na grilovačky si so sebou nosím úplne všetko náčinie a grilujem na 90 kilovom grile.Chodievam grilovať aj na svadby a…
Chcel som robiť kuchára, lebo si v teple a furt tam máš nejaké žrádlo – E149 (feat. ZVERINA) #sunkasmedom
Hodiny v kuchyni sa nastavujú vždy o 10 minút dopredu a z receptu varia len biedaci.Raz som si spravil kačicu…
Hodiny v kuchyni sa nastavujú vždy o 10 minút dopredu a z receptu varia len biedaci.Raz som si spravil kačicu…
Krevety so semenom – E148 #kodan
Odišiel som z gastra a teraz rozvážam ľad. Moja prvá práca bola Sánchez a potom som šiel otvárať ústrice. Máme…
Odišiel som z gastra a teraz rozvážam ľad. Moja prvá práca bola Sánchez a potom som šiel otvárať ústrice. Máme…
Kto robí v kuchyni 8 hodín, tak má part-time job – E147 #chefexecutive
Každé 2 roky robím v inom hoteli a v Číne som chcel začať predávať lístky na to, kto sa chce…
Každé 2 roky robím v inom hoteli a v Číne som chcel začať predávať lístky na to, kto sa chce…
Z advokáta výrobca nožov – E146 #2mikrovlnky
Prídeš na výstavu nožov a dva ti uj*bú. Na akcii som nakrájal 40 kg mäsa a potom som mal 3…
Prídeš na výstavu nožov a dva ti uj*bú. Na akcii som nakrájal 40 kg mäsa a potom som mal 3…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, jauuu, PS: to bolelo, to nerieš, moja..., Adela a Sajfa, Bekimovo horúce kreslo.