Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí.
🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou.
🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí.
https://www.instagram.com/peklovpapuli/
Epizódy

Polievku z misky ako psíček – E105 #vývar
Vložka á la líčka z pstruha? Môj sen je sa povoziť na smetiarskom aute, ako naskakovač. A zimný festival jedla…
Vložka á la líčka z pstruha? Môj sen je sa povoziť na smetiarskom aute, ako naskakovač. A zimný festival jedla…

Ako v Ratatouille rozprávke – E104 #latéArt
Potkany idú po slanine. Balil ma starší pán na 40-tom výročí svadby. Hardworkeri na lodi a karcinogénna káva. NEXT? CH*J…
Potkany idú po slanine. Balil ma starší pán na 40-tom výročí svadby. Hardworkeri na lodi a karcinogénna káva. NEXT? CH*J…

Opitý Izidor a Oblížprst – E103 #cikindeles
Kvôli mne začali metalisti vypekať. Vtáčie mlieko nemá nikto rád. Babkine recepty na tiktoku. A kuracie päste s ryžou. PEKLO…
Kvôli mne začali metalisti vypekať. Vtáčie mlieko nemá nikto rád. Babkine recepty na tiktoku. A kuracie päste s ryžou. PEKLO…

Jedovatý štvorzubec – E102 #nitrianskýJaponec
Najväčšia zápalka v sushibare je ryža a tá jasmínová vonia ako ponožky. Slováka neprerobíš a hranolky fakt nemáme. PEKLO V…
Najväčšia zápalka v sushibare je ryža a tá jasmínová vonia ako ponožky. Slováka neprerobíš a hranolky fakt nemáme. PEKLO V…

Krígle vo vani – E101 #zenaspivom
Dôchodcovia pijú teplé pivo. Ľudia chodia aj v pondelok ráno, výčapník si musí dať tiež. A vytlačí Tono Roba z…
Dôchodcovia pijú teplé pivo. Ľudia chodia aj v pondelok ráno, výčapník si musí dať tiež. A vytlačí Tono Roba z…

Knedla s vajcom deluxe – E99 #bravcovychvost
Trojboj cesnak, vegeta, magi. Točkový vývar a vedeli ste, že rýchlosť čašníka závisí od teploty taniera? NEXT: SWINGER PARTY https://open.spotify.com/episode/6RtUEbSbCfRWY3dXTSX2DP?si=gOhPY3M5Rgi0IGb7JGpbpw …
Trojboj cesnak, vegeta, magi. Točkový vývar a vedeli ste, že rýchlosť čašníka závisí od teploty taniera? NEXT: SWINGER PARTY https://open.spotify.com/episode/6RtUEbSbCfRWY3dXTSX2DP?si=gOhPY3M5Rgi0IGb7JGpbpw …

Stvorený na varenie – E98 #obdobiekacic
Kto vymyslel Bratislavské párky, chcel ublížiť Bratislavčanom. Eidam 30-tka nikdy nebude drahá. Tridsať rokov dozadu mi dali 30-kilové vrece cibule…
Kto vymyslel Bratislavské párky, chcel ublížiť Bratislavčanom. Eidam 30-tka nikdy nebude drahá. Tridsať rokov dozadu mi dali 30-kilové vrece cibule…

Makrónky sú biznis! – E97 #cukrár
…všetci ich predávame s 600% maržou. Najradšej som mal, keď cukrári odišli domov a mohol som im „vylašovať“ chladničku. Pápežové…
…všetci ich predávame s 600% maržou. Najradšej som mal, keď cukrári odišli domov a mohol som im „vylašovať“ chladničku. Pápežové…

Ako od maminky! – E96 #babaganuš
Naše mamy dobre varili! Robil som polievku Hello Kitty. Žiadne jadro, ale striedka, vyjadruj sa! Prišli k nám osláviť výročie…
Naše mamy dobre varili! Robil som polievku Hello Kitty. Žiadne jadro, ale striedka, vyjadruj sa! Prišli k nám osláviť výročie…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. Robo a Tono, dvaja kuchári s ostrým jazykom, si každý týždeň volajú do podcastu ľudí z prvej línie – šéfkuchárov, čašníkov, barmanov aj gastropodnikateľov. Príbehy z podnikov, kde to vrie, smrdí, škrípe aj chutí. 🍳 Ak si niekedy pracoval v gastre, budeš kývať hlavou. 🍷 Ak nie, budeš zízať s otvorenými ústami.Toto nie je žiadna gastro romantika. Tu sa hovorí tak, ako sa v kuchyni kričí. https://www.instagram.com/peklovpapuli/
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, Adela a Sajfa, jauuu, PS: to bolelo, Bekimovo horúce kreslo, Lužifčák podcast.