Epizódy

Makrónky sú biznis! – E97 #cukrár
…všetci ich predávame s 600% maržou. Najradšej som mal, keď cukrári odišli domov a mohol som im „vylašovať“ chladničku. Pápežové…
…všetci ich predávame s 600% maržou. Najradšej som mal, keď cukrári odišli domov a mohol som im „vylašovať“ chladničku. Pápežové…

Ako od maminky! – E96 #babaganuš
Naše mamy dobre varili! Robil som polievku Hello Kitty. Žiadne jadro, ale striedka, vyjadruj sa! Prišli k nám osláviť výročie…
Naše mamy dobre varili! Robil som polievku Hello Kitty. Žiadne jadro, ale striedka, vyjadruj sa! Prišli k nám osláviť výročie…

Sedemdňová repa – E95 #repasrepou
Raňajky, obed pre zamestnancov a potom si strúhneš 9-chodovú degustačku. Sóda bikarbóna pre rýchlejšie mäso a aj ty nám môžeš…
Raňajky, obed pre zamestnancov a potom si strúhneš 9-chodovú degustačku. Sóda bikarbóna pre rýchlejšie mäso a aj ty nám môžeš…

Objavil som čaro minibaru – E94 #fotografjedla
Fotil som kebab a ten mal sklady v kočikárni v paneláku. Platili sme 5000 eur za obed. Tri hviezdy, ale…
Fotil som kebab a ten mal sklady v kočikárni v paneláku. Platili sme 5000 eur za obed. Tri hviezdy, ale…

Sirupčeky na pupčeky – E93 #vlčie
Sirupy, ktoré dostali celosvetové ocenenia. Keď niečo kvasí, tak to aj búcha a alkohol bez alkoholu? Aj to sa dá!…
Sirupy, ktoré dostali celosvetové ocenenia. Keď niečo kvasí, tak to aj búcha a alkohol bez alkoholu? Aj to sa dá!…

Ľudia sa boja prdieť – E92 #hygiena
Jeme málo strukovín! Prací prášok namiesto múky. Tatarák z kuracieho? Plátok salámy za rok. NEXT? BIELKOVINY V RASTLINNEJ STRAVE https://open.spotify.com/episode/2WgCeMoR8c8GwhByS3atPN?si=2hZ_VLJxTSaoT5fMeV5l-g …
Jeme málo strukovín! Prací prášok namiesto múky. Tatarák z kuracieho? Plátok salámy za rok. NEXT? BIELKOVINY V RASTLINNEJ STRAVE https://open.spotify.com/episode/2WgCeMoR8c8GwhByS3atPN?si=2hZ_VLJxTSaoT5fMeV5l-g …

Vagíniová zmrzlina – E91 #gelatoGIO
Šmolkov do zmrzliny nezabíjame. Z gelata sa stal dobrý marketingový ťah. Vždy, keď robím makovú zmrzlinu, mám chuť na makové…
Šmolkov do zmrzliny nezabíjame. Z gelata sa stal dobrý marketingový ťah. Vždy, keď robím makovú zmrzlinu, mám chuť na makové…

Holanský rezeň v XXL obale – E90 #slepýRobo
Zmrzlina z materského mlieka. V Japonsku polovica vecí čo zješ ešte žije a spomalený pád Antónia v Prahe. NEXT? BLACKLIST…
Zmrzlina z materského mlieka. V Japonsku polovica vecí čo zješ ešte žije a spomalený pád Antónia v Prahe. NEXT? BLACKLIST…

V kuchyni do pol pása a.k.a. gule v náleve #balansbistro
Surový tatarák a studené gaspačo? Keď máš starší olej, aj hranolky sú rýchlejšie hotové. NEXT? ZÁCLONY NA PALUBOVKE https://open.spotify.com/episode/6ZClY2L0dCE8iZY2r2WC7k?si=nATegjjSS92kRkomRJ_6Zg Produkcia…
Surový tatarák a studené gaspačo? Keď máš starší olej, aj hranolky sú rýchlejšie hotové. NEXT? ZÁCLONY NA PALUBOVKE https://open.spotify.com/episode/6ZClY2L0dCE8iZY2r2WC7k?si=nATegjjSS92kRkomRJ_6Zg Produkcia…
PEKLO V PAPULI - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí ZAPO. Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.
PEKLO V PAPULI je zaradený do kategórie Komédia. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Piatoček, BYT, či neBYT?, to nerieš, moja..., Adela a Sajfa, Silné Reči podcasty.