V lekárovciach som sa po trojitých rumoch šiel bicyklovať po dedine. Vo fritéze najprv skončila štrúdľa a potom losos. Kolega za jeden deň v kuchyni zabil 36 myší. Počas zmeny mi pomocná kuchárka utiekla. Kolega pol hodiny krájal hrubú múku, aby z nej vznikla hladká. Sprav inventúru na špagety a dones kľúče od mikrovlnky.
NEXT? Príď na predvolebný guláš, ktorý v piatok 22. marca navaria chlapci z podcastu Peklo v Papuli v Hoteli Color. Okrem toho uvidíš najväčší chlieb na Slovensku a Tóno s Robom k nemu pripravia luxusné nátierky. Vstupenky na www.zapotour.sk
Podcasty by ZAPO môžeš počúvať už aj na Youtube a nezabudni nám dať odber https://www.youtube.com/@ZAPOTV
Produkcia @peklovpapuli by ZAPO @zapoofficial
See omnystudio.com/listener for privacy information.