Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je private chef, Mišo Kordoš.

„Ktokoľvek chce mať zážitok v pohodlí svojho domova si ma zavolá, ja prídem a vytvoríme spolu unikátne menu. Často je to aj formou školy varenia, ľudia si vyskúšajú pripravovať jedlá v ich vlastnej kuchyni a to je ideálny spôsob, aby si to čo najviac užili. Trendy v zahraničí nasvedčujú tomu, že toto je cesta. Samozrejme aj firmy si takto vedia spraviť event na kľúč a večery, ktoré chodím okoreniť ľuďom v podnikoch sú tiež zaujímavé. To, čo je už všade inde štandard sa u nás tiež pomaličky pretláča“, vysvetľuje svoju rolu private chefa, Mišo Kordoš.

V podcaste sa tiež dozviete:

▶️ O famóznej stáži v jednej z najlepších reštaurácií na svete – inovatívna škandinávska Noma

▶️ Prečo naše ‚mladé kuchárske pušky‘ často robia dieru do gastro-sveta až keď sa vrátia na Slovensko

▶️ O šialenom zážitku, keď ochutnal živé krevety v pohári s ľadom

▶️ Prečo sú mäso a ryby na ústupe

▶️ O obrovskej 3-dňovej párty vo francúzskej michelinke

▶️ V čom spočíva výnimočnosť škandinávskej kuchyne

▶️ Ako vie Mišo pripraviť dokonalé jedlá svojim zložením a poradím, v ktorom sa podávajú

▶️ Kto je private chef, a prečo ho chcete mať aj u Vás doma

▶️ Aké sú Mišove kuchárske ciele a ambície

▶️ Recept na bryndzové krokety

CHUTNÝ podcast Vám prináša Milan Zimnýkoval v spolupráci s portálom dobruchut.sk a aktuality.sk