V druhej epizóde so Shreyom Kadamom sa dozviete, prečo sa rozhodol prísť na Slovensko, aké boli jeho prvé kroky v novej krajine, ako sa učil slovenský jazyk a čo mu pri tom pomáhalo, i to, aké je to podnikať v oblasti gastronómie. Rozpovie, ako vnímal rozdiely a výzvy, ktoré prináša život v malej krajine, čo spája Slovákov a Indov, čo sú pozitíva a aké príležitosti vytvárajú ľudia z rôznych krajín sveta na Slovensku.
Prezradí nám tiež tajomstvá kombinácii indických korení a prísad, ktoré vytvárajú jedinečné chute a ako aj na Slovensku objaviť cez chute jedla tú pravú Indiu.
V sérii podcastov Aj my sme tu doma predstavujeme rôzne krajiny sveta v rozhovoroch s ľuďmi, ktorí sa v nich narodili, vyrastali a neskôr sa rozhodli žiť na Slovensku. Predstavia Indiu, Nepál, Kazachstan, Severné Macedónsko či Ukrajinu.
Podcast pripravujeme v spolupráci s Gymnáziom C. S. Lewisa v Bratislave a jeho žiakmi, ktorí kladú našim hosťom zaujímavé otázky a zisťujú, čo vedia o ich krajine.
Foto: Pixabay, Pexels
Hudba: Fired pies (relax. Indian spirit) by Error404 licensed under a Creative Commons Attribution (3.0) License a Haratanaya Sree by Veena Kinhal licensed under a Public Domain License.