Epizódy

Katarína Nádaská: Tradičnejšia bratislavská vianočná polievka než kapustnica je…
V prvej časti Podgastu s etnologičkou Katarínou Nádaskou prebral Čoje tradičné jedlá Slovenska. V druhej, ktorú nahrali naživo tesne pred…
V prvej časti Podgastu s etnologičkou Katarínou Nádaskou prebral Čoje tradičné jedlá Slovenska. V druhej, ktorú nahrali naživo tesne pred…

Richard Marcco: Náš ramen voláme “bravčová šťava”
Richard Marcco robí fantastické sushi a pankáčsku asian fusion v Stupave. Tam svoj podnik Fat Cat presunul z industrálneho areálu…
Richard Marcco robí fantastické sushi a pankáčsku asian fusion v Stupave. Tam svoj podnik Fat Cat presunul z industrálneho areálu…

Peter Janičina: Sous vide v bežnej kuchyni nemá čo hľadať
Peter Janičina je šéfkuchár so špeciálnym vzťahom k britským ostrovom, na ktorých dlho pôsobil a rozvíjal svoje kulinárske umenie. V…
Peter Janičina je šéfkuchár so špeciálnym vzťahom k britským ostrovom, na ktorých dlho pôsobil a rozvíjal svoje kulinárske umenie. V…

Etnologička Katarína Nádaská: Ryža je na Slovensku tradičnejšia príloha ako zemiaky
Katarína Nádaská je slovenská etnologička, ktorá sa zaoberá slovenskými zvykmi a tradíciami vrátane tých gastronomických. O tom, kde sa nabrali…
Katarína Nádaská je slovenská etnologička, ktorá sa zaoberá slovenskými zvykmi a tradíciami vrátane tých gastronomických. O tom, kde sa nabrali…

Oliver Vozárik: Máme drahý chlieb, no vyrába sa dva dni a vydrží dlhšie
Oliver Vozárik je ďalším z hostí, ktorí sa do Podgastu vracajú po štyroch rokoch, aj so všetkým, čo sa v…
Oliver Vozárik je ďalším z hostí, ktorí sa do Podgastu vracajú po štyroch rokoch, aj so všetkým, čo sa v…

Martin zo Šestka Canteen: Niekedy mám pocit, že v táckarňach varíme pre vymierajúcu generáciu
Ľudí, ktorí stoja za legendárnymi bratislavskými táckarňami väčšina ľudí nepozná po mene. Čo je asi škoda, keďže niektoré z nich…
Ľudí, ktorí stoja za legendárnymi bratislavskými táckarňami väčšina ľudí nepozná po mene. Čo je asi škoda, keďže niektoré z nich…

Vala Fralaa Frázová: Po troch mesiacoch v Brazílii som sa na Slovensku tešila na kávu
Vala Fralaa Frázová má na instagrame napísané, že je smiešna baba, čo platí. Je z prostredia marketingu, dlho mala vlastný…
Vala Fralaa Frázová má na instagrame napísané, že je smiešna baba, čo platí. Je z prostredia marketingu, dlho mala vlastný…

Michal Konrád: Autorstvo receptov je otázne, aj pre moje wasabi krevety som sa inšpiroval v Londýne
Záznam live Podgastu z Urban Market stage festivalu Grape. Michal Konrád má ako jeden z mála slovenských šéfkuchárov opačný príbeh,…
Záznam live Podgastu z Urban Market stage festivalu Grape. Michal Konrád má ako jeden z mála slovenských šéfkuchárov opačný príbeh,…

Vojto Artz: Raz prišla panička, objednala si najdrahší tanier a položila ho na zem pre svojho psa
Vojto Artz je šéfkuchárska legenda a ak môžem hovoriť za moju generáciu, aj prvá šéfkuchárska televízna hviezda. Ochutnať od neho…
Vojto Artz je šéfkuchárska legenda a ak môžem hovoriť za moju generáciu, aj prvá šéfkuchárska televízna hviezda. Ochutnať od neho…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Beauty(S)Talk, SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Rutina, CHUTNÝ, POTTcastER.