Epizódy
Richard Marcco: Náš ramen voláme “bravčová šťava”
Richard Marcco robí fantastické sushi a pankáčsku asian fusion v Stupave. Tam svoj podnik Fat Cat presunul z industrálneho areálu…
Richard Marcco robí fantastické sushi a pankáčsku asian fusion v Stupave. Tam svoj podnik Fat Cat presunul z industrálneho areálu…
Peter Janičina: Sous vide v bežnej kuchyni nemá čo hľadať
Peter Janičina je šéfkuchár so špeciálnym vzťahom k britským ostrovom, na ktorých dlho pôsobil a rozvíjal svoje kulinárske umenie. V…
Peter Janičina je šéfkuchár so špeciálnym vzťahom k britským ostrovom, na ktorých dlho pôsobil a rozvíjal svoje kulinárske umenie. V…
Etnologička Katarína Nádaská: Ryža je na Slovensku tradičnejšia príloha ako zemiaky
Katarína Nádaská je slovenská etnologička, ktorá sa zaoberá slovenskými zvykmi a tradíciami vrátane tých gastronomických. O tom, kde sa nabrali…
Katarína Nádaská je slovenská etnologička, ktorá sa zaoberá slovenskými zvykmi a tradíciami vrátane tých gastronomických. O tom, kde sa nabrali…
Oliver Vozárik: Máme drahý chlieb, no vyrába sa dva dni a vydrží dlhšie
Oliver Vozárik je ďalším z hostí, ktorí sa do Podgastu vracajú po štyroch rokoch, aj so všetkým, čo sa v…
Oliver Vozárik je ďalším z hostí, ktorí sa do Podgastu vracajú po štyroch rokoch, aj so všetkým, čo sa v…
Martin zo Šestka Canteen: Niekedy mám pocit, že v táckarňach varíme pre vymierajúcu generáciu
Ľudí, ktorí stoja za legendárnymi bratislavskými táckarňami väčšina ľudí nepozná po mene. Čo je asi škoda, keďže niektoré z nich…
Ľudí, ktorí stoja za legendárnymi bratislavskými táckarňami väčšina ľudí nepozná po mene. Čo je asi škoda, keďže niektoré z nich…
Vala Fralaa Frázová: Po troch mesiacoch v Brazílii som sa na Slovensku tešila na kávu
Vala Fralaa Frázová má na instagrame napísané, že je smiešna baba, čo platí. Je z prostredia marketingu, dlho mala vlastný…
Vala Fralaa Frázová má na instagrame napísané, že je smiešna baba, čo platí. Je z prostredia marketingu, dlho mala vlastný…
Michal Konrád: Autorstvo receptov je otázne, aj pre moje wasabi krevety som sa inšpiroval v Londýne
Záznam live Podgastu z Urban Market stage festivalu Grape. Michal Konrád má ako jeden z mála slovenských šéfkuchárov opačný príbeh,…
Záznam live Podgastu z Urban Market stage festivalu Grape. Michal Konrád má ako jeden z mála slovenských šéfkuchárov opačný príbeh,…
Vojto Artz: Raz prišla panička, objednala si najdrahší tanier a položila ho na zem pre svojho psa
Vojto Artz je šéfkuchárska legenda a ak môžem hovoriť za moju generáciu, aj prvá šéfkuchárska televízna hviezda. Ochutnať od neho…
Vojto Artz je šéfkuchárska legenda a ak môžem hovoriť za moju generáciu, aj prvá šéfkuchárska televízna hviezda. Ochutnať od neho…
Robert “Yogy” Žáček: Chuťovo je obrovský rozdiel, či dobré korenie pridáš počas varenia, alebo až na záver
Róbert “Yogy” Žáček vybudoval značku Yogy Spices, ktorá sa stala fenoménom na slovenskej gastroscéne. Dováža korenia a vyrába koreniace zmesi,…
Róbert “Yogy” Žáček vybudoval značku Yogy Spices, ktorá sa stala fenoménom na slovenskej gastroscéne. Dováža korenia a vyrába koreniace zmesi,…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Rutina, Knižná revue, plan.art – neprvoplánovo o umení a kultúre, Potraviny KRAJ.