Epizódy
Joe Trendy: Musíš sa jedlom stať, aby si ho pochopil
Joe Trendy je komik známy zo Silných rečí aj vďaka svojim vlastným formátom Joe Trendy Show a Joe Trendy Podcast. Okrem…
Joe Trendy je komik známy zo Silných rečí aj vďaka svojim vlastným formátom Joe Trendy Show a Joe Trendy Podcast. Okrem…
Žufaňa: Prišiel čas, aby mala Bratislava fantastické podniky aj v okrajových častiach
Bistru Žufaňa sa počas niekoľkých rokov na Dulovom námestí v širšom centre Bratislavy podarilo to, čo si väčšina hipsterbistier akurát tak…
Bistru Žufaňa sa počas niekoľkých rokov na Dulovom námestí v širšom centre Bratislavy podarilo to, čo si väčšina hipsterbistier akurát tak…
Pavol Sekerka: Michelinské hviezdičky nie sú iba o jedle, v jednej hviezde vám môže chutiť viac než v troch
Pavol Sekerka je sous chef jednohviezdičkovej michelinskej reštaurácie Ze Kitchen Galerie v Paríži. Pôsobil aj v Londýne či v Antibes…
Pavol Sekerka je sous chef jednohviezdičkovej michelinskej reštaurácie Ze Kitchen Galerie v Paríži. Pôsobil aj v Londýne či v Antibes…
Dominika a Kristína Kupcové: Muži nás podceňujú, tvária sa, že čo môžeme ako mladé baby vedieť o víne
Dominika a Kristína Kupcové sú someliérky, vďaka ktorým vidíte dvojmo ešte pred prvým pohárom vína. Sú totiž dvojičky. Dokopy majú…
Dominika a Kristína Kupcové sú someliérky, vďaka ktorým vidíte dvojmo ešte pred prvým pohárom vína. Sú totiž dvojičky. Dokopy majú…
Martin Smrek: Vegáni napodobňujú mäsové jedlá, aby sme nezahodili tisíce rokov vývoja gastronómie
Martin Smrek je vegánsky aktivista, zakladateľ občianskeho združenia Vegánske hody, ktoré v Bratislave pravidelne organizuje streetfoodový festival propagujúci etické, ekologické a udržateľné…
Martin Smrek je vegánsky aktivista, zakladateľ občianskeho združenia Vegánske hody, ktoré v Bratislave pravidelne organizuje streetfoodový festival propagujúci etické, ekologické a udržateľné…
Pivní skaut: Pivo má veľa podôb, v Poľsku ho uvarili už aj pomocou kvasiniek z vagín modeliek
Ak chcete poňať počúvanie Podgastu o pive interaktívne, zožeňte si nejaký dobré remeselné pivá typu pilsner, IPA, sour (berliner weisse) a stout….
Ak chcete poňať počúvanie Podgastu o pive interaktívne, zožeňte si nejaký dobré remeselné pivá typu pilsner, IPA, sour (berliner weisse) a stout….
Martin Záhumenský: Gordon Ramsay si s nami pripil na Nový rok a potom nás zdrbal a potrestal
Martin Záhumenský je špičkový šéfkuchár, ktorý to na Slovensku dotiahol zo všetkých úplne najďalej, čo sa týka pojmu „celebrita“. 11…
Martin Záhumenský je špičkový šéfkuchár, ktorý to na Slovensku dotiahol zo všetkých úplne najďalej, čo sa týka pojmu „celebrita“. 11…
Kristína Tormová: Názov tejto epizódy je Sójový suk
Kristína Tormová, rodená Farkašová, je herečka a spisovateľka, ktorej svet sa za posledné roky točí najmä okolo jej troch detí. To…
Kristína Tormová, rodená Farkašová, je herečka a spisovateľka, ktorej svet sa za posledné roky točí najmä okolo jej troch detí. To…
Michal Ščevlík: Za mesiac na naše burgre minieme dve a pol kravy
Michal Ščevlík založil Roxor Burger & Beer a behom pár mesiacov z neho urobil jeden z najkultovejších bratislavských podnikov. Roxor…
Michal Ščevlík založil Roxor Burger & Beer a behom pár mesiacov z neho urobil jeden z najkultovejších bratislavských podnikov. Roxor…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Knižná revue, Rutina, Publixing - Slovenské a české audioknihy, How I Met My Architect.