Epizódy
Michal Konrád: Začínal som v mafiánskej pizzérii, pri kuchyni nám vybuchla nastražená bomba
Michal Konrád bol šéfkuchárom najlepšej reštaurácie na Slovensku Fou Zoo a potom odišiel a vymyslel si s dvomi kamarátmi streetfoodový…
Michal Konrád bol šéfkuchárom najlepšej reštaurácie na Slovensku Fou Zoo a potom odišiel a vymyslel si s dvomi kamarátmi streetfoodový…
Zuzana Sabolová: Zákazníčka odmietla zaplatiť, hoci jedlo neochutnala, skoro som volala políciu
Zuzana Sabolová je známa porotkyňa z televíznej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, no okrem toho je dlhé roky spätá…
Zuzana Sabolová je známa porotkyňa z televíznej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, no okrem toho je dlhé roky spätá…
Milan Bez Mapy: Ochutnal by som aj psa alebo mačku, ak by to bolo v krajine, kde je to súčasť kultúry
Milan Bez Mapy je jeden z najúspešnejších slovenských travelbloggerov. Nie je žiadna rýchlokvasená influencerská hviezdička, patrí medzi zlatú generáciu blogerov,…
Milan Bez Mapy je jeden z najúspešnejších slovenských travelbloggerov. Nie je žiadna rýchlokvasená influencerská hviezdička, patrí medzi zlatú generáciu blogerov,…
Ali Boru: Keňa a Slovensko majú veľa spoločného, zlé jedlo v školských jedálňach aj korupciu
Dnes už je v Bratislave bežná blízkovýchodná aj ázijská kuchyňa, ochutnať môžeme Mexiko aj Indiu. Jedna kuchyňa nám tu ale zatiaľ…
Dnes už je v Bratislave bežná blízkovýchodná aj ázijská kuchyňa, ochutnať môžeme Mexiko aj Indiu. Jedna kuchyňa nám tu ale zatiaľ…
Brunch Bratislava a Kolachella: Podávali sme neobmedzené prosecco, ale všetci sa opili a nikto nejedol
Doda Svetíková sa živí manažovaním modeliek (aj na to sa Čoje opýtal), Renáta Hečková pečie na plný úväzok fantastické koláče….
Doda Svetíková sa živí manažovaním modeliek (aj na to sa Čoje opýtal), Renáta Hečková pečie na plný úväzok fantastické koláče….
Tibor Patay z Cestou necestou: Spali sme u pašeráka kokaínu, v noci som mu nechtiac rozbil stolík po mame
Tibor Patay je rodený Bratislavčan, ktorý sa po kariére v televízii rozhodol vymyslieť si vlastnú šou. S Cestou necestou chodí po svete,…
Tibor Patay je rodený Bratislavčan, ktorý sa po kariére v televízii rozhodol vymyslieť si vlastnú šou. S Cestou necestou chodí po svete,…
Jakub Lužina: Vy***al by som Gulíka, lebo je malý a vedel by som ho fyzicky spracovať
Ste pripravení na Podgast nabitý humorom? Tento týždeň je hosťom stand-up komik Jakub Lužina a ako vždy, ani tentoraz podcast…
Ste pripravení na Podgast nabitý humorom? Tento týždeň je hosťom stand-up komik Jakub Lužina a ako vždy, ani tentoraz podcast…
Mad Drop: Ak niekomu vadí počúvať ku káve death metal, môže ísť do čajovne vedľa
Martina Jandíková založila spolu so svojim partnerom Jakubom kaviareň Mad Drop a už od začiatku je jasné, že to nebude len…
Martina Jandíková založila spolu so svojim partnerom Jakubom kaviareň Mad Drop a už od začiatku je jasné, že to nebude len…
Lukáš Hesko: Mať dve michelinské hviezdy je ťažšie ako jednu alebo tri, samovraždy nie sú výnimka
Lukáš Hesko patrí medzi najlepších slovenských šéfkuchárov. Rok pôsobil v Štokholme v dvojhviezdičkovej reštaurácii Gastrologik, ktorá bola v tom čase 21. najlepšia reštaurácia na…
Lukáš Hesko patrí medzi najlepších slovenských šéfkuchárov. Rok pôsobil v Štokholme v dvojhviezdičkovej reštaurácii Gastrologik, ktorá bola v tom čase 21. najlepšia reštaurácia na…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Knižná revue, Rutina, Publixing - Slovenské a české audioknihy, How I Met My Architect.