Epizódy
Tomáš Šajgal: Ku znalosti vín sa treba v prvom rade prepiť
Hovorí sa, že súčasná koronakríza a dobrovoľná izolácia z nás nakoniec urobí buď fantastických kuchárov alebo totálnych alkoholikov. Podgast sa…
Hovorí sa, že súčasná koronakríza a dobrovoľná izolácia z nás nakoniec urobí buď fantastických kuchárov alebo totálnych alkoholikov. Podgast sa…
Yaksha: Prvé phočka sme si varili doma s kamošmi
Michal „Yaksha” Novotný je šéfom dnes už kultového labelu Fuck Them, vďaka ktorému dnes poznáš Gleba, Haha Crew, ale aj…
Michal „Yaksha” Novotný je šéfom dnes už kultového labelu Fuck Them, vďaka ktorému dnes poznáš Gleba, Haha Crew, ale aj…
Stvory z kuchyne: Ľudia zahlasujú, že chcú fit recept a potom najviac olajkujú šišky
Martina „Stvory z kuchyne” je známa slovenská foodblogerka, ktorá sa venuje pečeniu a vareniu nielen chutných, ale aj nádherných koláčov a jedál. Tie…
Martina „Stvory z kuchyne” je známa slovenská foodblogerka, ktorá sa venuje pečeniu a vareniu nielen chutných, ale aj nádherných koláčov a jedál. Tie…
Peter Janičina: V Roxore sme svojho času fermentovali úplne všetko, okrem mäsa a ľudí
Peter Janičina je pamätník všetkého dobrého, čo sa po gastronomickej stránke udialo v Bratislave za posledných 7 rokov. Zakladal bistro U Kubistu,…
Peter Janičina je pamätník všetkého dobrého, čo sa po gastronomickej stránke udialo v Bratislave za posledných 7 rokov. Zakladal bistro U Kubistu,…
Vala Fralaa Frázová: Plnená paprika je ako Greta Thunberg, buď ju miluješ alebo neznášaš
Streda, nový Podgast s ďalšou fantastickou hosťkou Valou Frázovou vypočuť si treba. Fralaa je stúpajúca hviezda instagramu, ktorá baví svojich…
Streda, nový Podgast s ďalšou fantastickou hosťkou Valou Frázovou vypočuť si treba. Fralaa je stúpajúca hviezda instagramu, ktorá baví svojich…
Mäso od Romana: Mám svetlo, pod ktorým mäso vyzerá lepšie
Ako každú stredu, opäť je tu nová časť Podgastu o jedle a iných dobrotách. Hosťom aktuálnej časti je popredný slovenský…
Ako každú stredu, opäť je tu nová časť Podgastu o jedle a iných dobrotách. Hosťom aktuálnej časti je popredný slovenský…
Zuzana Kovačič Hanzelová: Na Slovensku mi nevedia urobiť dokonalé lasagne ani Taliani
Ako každú stredu, opäť vyšla nová epizóda Podgastu. Čojeho hosťom bola tentoraz Zuzana Kovačič Hanzelová, známa slovenská novinárka a moderátorka skvelých…
Ako každú stredu, opäť vyšla nová epizóda Podgastu. Čojeho hosťom bola tentoraz Zuzana Kovačič Hanzelová, známa slovenská novinárka a moderátorka skvelých…
Samir z Iasai: Polievky sú najťažšia vec z celej reštaurácie
Tento týždeň Čoje vo svojom Podgaste vyspovedal sous chefa jedného z najlepších bratislavských podnikov Iasai Samira al Zafariho. Má palestínske…
Tento týždeň Čoje vo svojom Podgaste vyspovedal sous chefa jedného z najlepších bratislavských podnikov Iasai Samira al Zafariho. Má palestínske…
Michal Kordoš: Koriander chutí niektorým ako mydlo, ide o obrannú reakciu tela
Tento týždeň si Čoje pozval do Podgastu kuchárskeho nomáda Michala Kordoša. Nie je šéfkuchárom v žiadnom konkrétnom podniku, no môžete…
Tento týždeň si Čoje pozval do Podgastu kuchárskeho nomáda Michala Kordoša. Nie je šéfkuchárom v žiadnom konkrétnom podniku, no môžete…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Žaneta planéta, Publixing - Slovenské a české audioknihy, How I Met My Architect, Čarodejnícky expres.