Epizódy
Michal Kordoš: Dať dokopy ôsmich šéfkuchárov pre jedno menu zvládam, no polievka väčšinou zostane na mne
Michal Kordoš je “nomad chef”, šéfkuchár bez vlastnej reštaurácie, ktorý varí najmä prostredníctvom pop-up akcií, no jeho šéfkuchárske umenie si…
Michal Kordoš je “nomad chef”, šéfkuchár bez vlastnej reštaurácie, ktorý varí najmä prostredníctvom pop-up akcií, no jeho šéfkuchárske umenie si…
Natacha Pacal: Rastlinnú šľahačku som na francúzskej cukrárskej škole spomenula iba raz
Natacha Pacal je meno, ktoré majú Bratislavčania spojené najmä s cukrárskym remeslom, no známa francúzsko-slovenská cukrárka a pekárka má veľa…
Natacha Pacal je meno, ktoré majú Bratislavčania spojené najmä s cukrárskym remeslom, no známa francúzsko-slovenská cukrárka a pekárka má veľa…
Vlado zo Sorenu: Našich zákazníkov vídam bežne sedieť aj vo Vespe, každý nech si pije, čo chce
Vlado Kuchťák má síce totálne gastronomické meno, no jeho zdá sa osudovým projektom je kaviareň Soren, ktorá patrí medzi najlepšie…
Vlado Kuchťák má síce totálne gastronomické meno, no jeho zdá sa osudovým projektom je kaviareň Soren, ktorá patrí medzi najlepšie…
Mišo z pizzerie Oggi: V lístku ich nemáme, no na požiadanie urobíme aj cesnakové okraje
Mišo Ščevlík už bol hosťom Podgastu, keď prišiel porozprávať o bratislavskej burgrovej legende Roxor. Teraz sa do Podgastu vrátil porozprávať…
Mišo Ščevlík už bol hosťom Podgastu, keď prišiel porozprávať o bratislavskej burgrovej legende Roxor. Teraz sa do Podgastu vrátil porozprávať…
Láska v hrncoch: Finedining ma neposadil na zadok, počas života v Kodani som mala radšej “menšie” miesta
Láska v hrncoch je Kristína Procházková, slovenská foodbloggerka, tvorkyňa receptov aj obsahu a čoskoro aj autorka knihy. Dlho žila v…
Láska v hrncoch je Kristína Procházková, slovenská foodbloggerka, tvorkyňa receptov aj obsahu a čoskoro aj autorka knihy. Dlho žila v…
Palo z Baryku: Chýbal nám podnik pre nás kúsok od domu, tak sme si ho vytvorili
Baryk je jeden z posledných prírastkov bratislavskej kaviarenskej scény. Podnik sídli v takzvanom “Radiohoode”, štvrti okolo Slovenského rozhlasu a od…
Baryk je jeden z posledných prírastkov bratislavskej kaviarenskej scény. Podnik sídli v takzvanom “Radiohoode”, štvrti okolo Slovenského rozhlasu a od…
Táňa a Jano z Inej halušky: Už nám aj cudzinec skritizoval bryndové halušky, že nechutili tak, ako mali
Bryndzové halušky na Slovensku sú väčšinou záležitosťou turistických kolíb, alebo minimálne reštaurácií či bistier, ktoré vám ich naservírujú za stôl…
Bryndzové halušky na Slovensku sú väčšinou záležitosťou turistických kolíb, alebo minimálne reštaurácií či bistier, ktoré vám ich naservírujú za stôl…
Lucia a Filip z Vegget Microfarm: Okúsané listy na šalátoch a redkvičkách sú naša známka kvality
Vegget Microfarm je dvojica Lucia a Filip. Vo Vajnoroch organicky pestujú zeleninu a bylinky, z ktorých potom varia a pripravujú…
Vegget Microfarm je dvojica Lucia a Filip. Vo Vajnoroch organicky pestujú zeleninu a bylinky, z ktorých potom varia a pripravujú…
Olia Zhurba: Je veľa druhov boršču, na juhozápade Ukrajiny sa varí vo vode z Dunaja
Olia Zhurba je Ukrajinka, ktorá žije na Slovensku a naše dve krajiny prepája cez svoje Magnificent pikniky, na ktorých môžete…
Olia Zhurba je Ukrajinka, ktorá žije na Slovensku a naše dve krajiny prepája cez svoje Magnificent pikniky, na ktorých môžete…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Rutina, Knižná revue, plan.art – neprvoplánovo o umení a kultúre, Potraviny KRAJ.