Epizódy
Vlado zo Sorenu: Našich zákazníkov vídam bežne sedieť aj vo Vespe, každý nech si pije, čo chce
Vlado Kuchťák má síce totálne gastronomické meno, no jeho zdá sa osudovým projektom je kaviareň Soren, ktorá patrí medzi najlepšie…
Vlado Kuchťák má síce totálne gastronomické meno, no jeho zdá sa osudovým projektom je kaviareň Soren, ktorá patrí medzi najlepšie…
Mišo z pizzerie Oggi: V lístku ich nemáme, no na požiadanie urobíme aj cesnakové okraje
Mišo Ščevlík už bol hosťom Podgastu, keď prišiel porozprávať o bratislavskej burgrovej legende Roxor. Teraz sa do Podgastu vrátil porozprávať…
Mišo Ščevlík už bol hosťom Podgastu, keď prišiel porozprávať o bratislavskej burgrovej legende Roxor. Teraz sa do Podgastu vrátil porozprávať…
Láska v hrncoch: Finedining ma neposadil na zadok, počas života v Kodani som mala radšej “menšie” miesta
Láska v hrncoch je Kristína Procházková, slovenská foodbloggerka, tvorkyňa receptov aj obsahu a čoskoro aj autorka knihy. Dlho žila v…
Láska v hrncoch je Kristína Procházková, slovenská foodbloggerka, tvorkyňa receptov aj obsahu a čoskoro aj autorka knihy. Dlho žila v…
Palo z Baryku: Chýbal nám podnik pre nás kúsok od domu, tak sme si ho vytvorili
Baryk je jeden z posledných prírastkov bratislavskej kaviarenskej scény. Podnik sídli v takzvanom “Radiohoode”, štvrti okolo Slovenského rozhlasu a od…
Baryk je jeden z posledných prírastkov bratislavskej kaviarenskej scény. Podnik sídli v takzvanom “Radiohoode”, štvrti okolo Slovenského rozhlasu a od…
Táňa a Jano z Inej halušky: Už nám aj cudzinec skritizoval bryndové halušky, že nechutili tak, ako mali
Bryndzové halušky na Slovensku sú väčšinou záležitosťou turistických kolíb, alebo minimálne reštaurácií či bistier, ktoré vám ich naservírujú za stôl…
Bryndzové halušky na Slovensku sú väčšinou záležitosťou turistických kolíb, alebo minimálne reštaurácií či bistier, ktoré vám ich naservírujú za stôl…
Lucia a Filip z Vegget Microfarm: Okúsané listy na šalátoch a redkvičkách sú naša známka kvality
Vegget Microfarm je dvojica Lucia a Filip. Vo Vajnoroch organicky pestujú zeleninu a bylinky, z ktorých potom varia a pripravujú…
Vegget Microfarm je dvojica Lucia a Filip. Vo Vajnoroch organicky pestujú zeleninu a bylinky, z ktorých potom varia a pripravujú…
Olia Zhurba: Je veľa druhov boršču, na juhozápade Ukrajiny sa varí vo vode z Dunaja
Olia Zhurba je Ukrajinka, ktorá žije na Slovensku a naše dve krajiny prepája cez svoje Magnificent pikniky, na ktorých môžete…
Olia Zhurba je Ukrajinka, ktorá žije na Slovensku a naše dve krajiny prepája cez svoje Magnificent pikniky, na ktorých môžete…
Juraj Podmanický: Na Grape ochutnávam stánky aj ja, nedám dopustiť na dobrú cigánsku na masti
Juraj Podmanický je frontmanom skupiny Billy Barman a zároveň spoluorganizuje festival Grape, ktorého tohtoročné vydanie plné opäť lákavých gastrostánkov a…
Juraj Podmanický je frontmanom skupiny Billy Barman a zároveň spoluorganizuje festival Grape, ktorého tohtoročné vydanie plné opäť lákavých gastrostánkov a…
DejvTheChef: V Kambodži som zažil jedno z najlepších jedál života, vykľuli sa z toho rybie vnútornosti
David Géczy aka Dejv the Chef je instagramový foodblogger, ktorý sa venuje hlavne vareniu inšpiratívnych receptov. Popri tom dokáže aj…
David Géczy aka Dejv the Chef je instagramový foodblogger, ktorý sa venuje hlavne vareniu inšpiratívnych receptov. Popri tom dokáže aj…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Žaneta planéta, Roast Different podcast o káve, Rutina, ŽRÚTI.