Epizódy
Būcheck a Dezertína: Aj plnenú papriku robíme ako burger, s trhaným hovädzím miesto mletého
Peter a Zuzana sú dnes už brnenské legendy stojace za dlhoročným kultovým food truckom Būcheck a posledný rok aj za…
Peter a Zuzana sú dnes už brnenské legendy stojace za dlhoročným kultovým food truckom Būcheck a posledný rok aj za…
Demotivácia: Balut sa líši podľa stupňa vývinu kačacieho embrya, môže byť jemný aj “chrumkavý”
Demotivácia je internetový memelord a humorista a podľa ľudí, ktorí ich niekedy videli stáť vedľa seba, aj Čojeho dvojča oddelené…
Demotivácia je internetový memelord a humorista a podľa ľudí, ktorí ich niekedy videli stáť vedľa seba, aj Čojeho dvojča oddelené…
Martin z bistra Groof: K bôčiku dávam kvety kvaky opálené ohňom, ale iba dva týždne v roku, keď kvitnú
Martin Maňas je šéfkuchár pôvodom z Čiech, ktorý bol donedávna na Slovensku známy skôr fanúšikom zaujímavých popupov a eventovej gastronómie….
Martin Maňas je šéfkuchár pôvodom z Čiech, ktorý bol donedávna na Slovensku známy skôr fanúšikom zaujímavých popupov a eventovej gastronómie….
Robert z Laila Tea House: Bún bò Nam Bô vo Vietname takmer neexistuje
V Bratislave nie je vôbec ľahké otvoriť nový vietnamský podnik a dostať ho v povedomí ľudí medzi absolútnu špičku medzi…
V Bratislave nie je vôbec ľahké otvoriť nový vietnamský podnik a dostať ho v povedomí ľudí medzi absolútnu špičku medzi…
Ondrej a Nikol z Nion Burger: Kopeme sa, keď si vo food trucku potrebujeme dačo povedať tak, aby si to zákazník nevšimol
Každý bratislavský milovník burgrov vie, že niekdajší kultový Hambáč si už na parkovisku na rohu Bajkalskej a Prešovskej nedá. Zároveň…
Každý bratislavský milovník burgrov vie, že niekdajší kultový Hambáč si už na parkovisku na rohu Bajkalskej a Prešovskej nedá. Zároveň…
Kreatívny chef Tomáš Valkovič: Na Slovensku máme unikátne rodinné recepty, ktoré nepozná ani len zvyšok krajiny
Tomáš Valkovič je v Prahe známy ako dlhoročný šéfkuchár gastronomického fenoménu Eska. Z tej sa prednedávnom presunul do kreatívneho priestoru…
Tomáš Valkovič je v Prahe známy ako dlhoročný šéfkuchár gastronomického fenoménu Eska. Z tej sa prednedávnom presunul do kreatívneho priestoru…
Palo Sekerka a Lucia Hô-Chí: Aj v dvojhviezdičkách sa stáva, že jedlo vyzerá ako z Instagramu, no forma predbehla obsah
Pavol Sekerka je bývalý chef parížskej michelinskej reštaurácie Ze Kitchen Galerie. Tú momentálne vymenil za varenie na dedine v Žitavanoch,…
Pavol Sekerka je bývalý chef parížskej michelinskej reštaurácie Ze Kitchen Galerie. Tú momentálne vymenil za varenie na dedine v Žitavanoch,…
David a Lenka z Irin: Ak ženy v kuchyniach ukážu, že sú slabšie, obráti sa to proti nim
David Šmotlák je sous chef a Lenka Brindzová pastry chefka bratislavskej finediningovej reštaurácie Irin. Predtým, než prišli pracovať do tímu…
David Šmotlák je sous chef a Lenka Brindzová pastry chefka bratislavskej finediningovej reštaurácie Irin. Predtým, než prišli pracovať do tímu…
Mäso od Romana: Fine dining má v sebe zabudovaný taký oj*b
Čo sa bratislavského gastra týka, existuje iba jeden Roman. Stačí povedať “idem k Romanovi” a každý vie, že mierite na…
Čo sa bratislavského gastra týka, existuje iba jeden Roman. Stačí povedať “idem k Romanovi” a každý vie, že mierite na…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, ŽRÚTI, Čarodejnícky expres, Rutina, ArtStory.