Epizódy
Mäso od Romana: Fine dining má v sebe zabudovaný taký oj*b
Čo sa bratislavského gastra týka, existuje iba jeden Roman. Stačí povedať “idem k Romanovi” a každý vie, že mierite na…
Čo sa bratislavského gastra týka, existuje iba jeden Roman. Stačí povedať “idem k Romanovi” a každý vie, že mierite na…
Šajmo: Doma sa u nás varilo málo, chodil som von, prvý som hovoril kamarátom, čo je kde nové
Šajmo je neoddeliteľnou tvárou Refresheru už od jeho začiatkov. Je známy tým, že mu môžete dať moderovať čokoľvek a on…
Šajmo je neoddeliteľnou tvárou Refresheru už od jeho začiatkov. Je známy tým, že mu môžete dať moderovať čokoľvek a on…
Kamila Magálová: V Tajomstve mojej kuchyne som raz prevarila lasagne, pre poslednú scénu sme ich museli objednať z reštaurácie
Kamila Magálová je legendárna slovenská herečka a moderátorka. Jej televízna kariéra sa niesla najmä v duchu varenia, od roku 2009…
Kamila Magálová je legendárna slovenská herečka a moderátorka. Jej televízna kariéra sa niesla najmä v duchu varenia, od roku 2009…
Ludwig Bagin: Pizza s ananásom bola u mňa kedysi začiatkom konca vzťahu
Ludwig Bagin je slovenský herec a moderátor – a pre všetkých, ktorí vedia, aj maskot Starého Mesta. V ňom má…
Ludwig Bagin je slovenský herec a moderátor – a pre všetkých, ktorí vedia, aj maskot Starého Mesta. V ňom má…
Rana z Persian Restaurant: Chicken popcorn, len z jahňacieho mozgu. Aj s takýmito lahôdkami sa stretneš v perzskej kuchyni
Rana Hashemi vedie v Bratislave podnik Persian Restaurant s jedlom z jej rodného Iránu. Okrem pripravovania jedla je zároveň speváčkou…
Rana Hashemi vedie v Bratislave podnik Persian Restaurant s jedlom z jej rodného Iránu. Okrem pripravovania jedla je zároveň speváčkou…
Hazichef: Ramen mám rád mastný, smradľavý a presolený, tu ho tak nevie urobiť skoro nikto
Michal Hazior je ilustrátor a grafický dizajnér pôvodom z Prešova, ktorý funguje na Instagrame aj na striedavo aktívnom foodbloggerskom profile…
Michal Hazior je ilustrátor a grafický dizajnér pôvodom z Prešova, ktorý funguje na Instagrame aj na striedavo aktívnom foodbloggerskom profile…
Julo a Muťo z podcastu VAR: Trip za londýnskym futbalom musí byť aj s čízkejkom za 15 libier medzi posh babami z Dubaja
Julo a Muťo sú dvaja futbaloví nadšenci, ktorí spolu robia podcast VAR predovšetkým o anglickej Premier League. Ich superschopnosť nespočíva…
Julo a Muťo sú dvaja futbaloví nadšenci, ktorí spolu robia podcast VAR predovšetkým o anglickej Premier League. Ich superschopnosť nespočíva…
Otto Vašák z Essensu: Radi by sme postavili lístok na zelenine, no hostia v našich končinách potrebujú svoje “masíčko”
Otto Vašák je šéfkuchár zážitkovej reštaurácie Essens v juhomoravskom Hlohovci, ktorú majú Bratislavčania hodinu a dačo autom. Špecializuje sa nielen…
Otto Vašák je šéfkuchár zážitkovej reštaurácie Essens v juhomoravskom Hlohovci, ktorú majú Bratislavčania hodinu a dačo autom. Špecializuje sa nielen…
Airstream Guys: Foodtruckom s hamburgrami si zarobíme viac než v predošlých robotách
Airstream Guys sú Kristián a Dušan a ich americký zrkadlovo strieborný príves, v ktorom robia jedny z najlepších hamburgerov na…
Airstream Guys sú Kristián a Dušan a ich americký zrkadlovo strieborný príves, v ktorom robia jedny z najlepších hamburgerov na…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Rutina, Knižná revue, plan.art – neprvoplánovo o umení a kultúre, Potraviny KRAJ.