Epizódy
Kamila Magálová: V Tajomstve mojej kuchyne som raz prevarila lasagne, pre poslednú scénu sme ich museli objednať z reštaurácie
Kamila Magálová je legendárna slovenská herečka a moderátorka. Jej televízna kariéra sa niesla najmä v duchu varenia, od roku 2009…
Kamila Magálová je legendárna slovenská herečka a moderátorka. Jej televízna kariéra sa niesla najmä v duchu varenia, od roku 2009…
Ludwig Bagin: Pizza s ananásom bola u mňa kedysi začiatkom konca vzťahu
Ludwig Bagin je slovenský herec a moderátor – a pre všetkých, ktorí vedia, aj maskot Starého Mesta. V ňom má…
Ludwig Bagin je slovenský herec a moderátor – a pre všetkých, ktorí vedia, aj maskot Starého Mesta. V ňom má…
Rana z Persian Restaurant: Chicken popcorn, len z jahňacieho mozgu. Aj s takýmito lahôdkami sa stretneš v perzskej kuchyni
Rana Hashemi vedie v Bratislave podnik Persian Restaurant s jedlom z jej rodného Iránu. Okrem pripravovania jedla je zároveň speváčkou…
Rana Hashemi vedie v Bratislave podnik Persian Restaurant s jedlom z jej rodného Iránu. Okrem pripravovania jedla je zároveň speváčkou…
Hazichef: Ramen mám rád mastný, smradľavý a presolený, tu ho tak nevie urobiť skoro nikto
Michal Hazior je ilustrátor a grafický dizajnér pôvodom z Prešova, ktorý funguje na Instagrame aj na striedavo aktívnom foodbloggerskom profile…
Michal Hazior je ilustrátor a grafický dizajnér pôvodom z Prešova, ktorý funguje na Instagrame aj na striedavo aktívnom foodbloggerskom profile…
Julo a Muťo z podcastu VAR: Trip za londýnskym futbalom musí byť aj s čízkejkom za 15 libier medzi posh babami z Dubaja
Julo a Muťo sú dvaja futbaloví nadšenci, ktorí spolu robia podcast VAR predovšetkým o anglickej Premier League. Ich superschopnosť nespočíva…
Julo a Muťo sú dvaja futbaloví nadšenci, ktorí spolu robia podcast VAR predovšetkým o anglickej Premier League. Ich superschopnosť nespočíva…
Otto Vašák z Essensu: Radi by sme postavili lístok na zelenine, no hostia v našich končinách potrebujú svoje “masíčko”
Otto Vašák je šéfkuchár zážitkovej reštaurácie Essens v juhomoravskom Hlohovci, ktorú majú Bratislavčania hodinu a dačo autom. Špecializuje sa nielen…
Otto Vašák je šéfkuchár zážitkovej reštaurácie Essens v juhomoravskom Hlohovci, ktorú majú Bratislavčania hodinu a dačo autom. Špecializuje sa nielen…
Airstream Guys: Foodtruckom s hamburgrami si zarobíme viac než v predošlých robotách
Airstream Guys sú Kristián a Dušan a ich americký zrkadlovo strieborný príves, v ktorom robia jedny z najlepších hamburgerov na…
Airstream Guys sú Kristián a Dušan a ich americký zrkadlovo strieborný príves, v ktorom robia jedny z najlepších hamburgerov na…
Peklo v papuli: Reštaurácie, prestaňte k***a používať lacný kečup, čo smrdí po umeline
Peklo v papuli je podcast o jedle, ktorý robia Robo a Tono. Keďže sú obaja kuchári a profíci, v ich…
Peklo v papuli je podcast o jedle, ktorý robia Robo a Tono. Keďže sú obaja kuchári a profíci, v ich…
Neapolna: Robíme aj pizzu pre deti s klasickou šunkou, ale kukuricu na ňu nedávame
Neapolna je bratislavský food truck, ktorý robí neapolskú pizzu na Poľnej ulici. Tradičnú a pritom streetfoodovú, v macherskej peci a…
Neapolna je bratislavský food truck, ktorý robí neapolskú pizzu na Poľnej ulici. Tradičnú a pritom streetfoodovú, v macherskej peci a…
Podgast by Čoje - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí REFRESHER SK. Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.
Podgast by Čoje je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Žaneta planéta, Roast Different podcast o káve, Rutina, ŽRÚTI.