Epizódy

Oli Džupinková: Niekedy potrebuješ uspieť niekde inde, aby ťa začali rešpektovať doma.
Oli Džupinková pozná bary po celom svete, o ktorých my len snívame – v Austrálii, na Filipínach aj v Qatare. V podcaste rozpráva o tom,…
Oli Džupinková pozná bary po celom svete, o ktorých my len snívame – v Austrálii, na Filipínach aj v Qatare. V podcaste rozpráva o tom,…

Oli Džupinková: Po baroch sveta som hľadala chuť domova
Oli Džupinková pozná bary po celom svete, o ktorých my len snívame – v Austrálii, na Filipínach aj v Qatare. V podcaste rozpráva o tom,…
Oli Džupinková pozná bary po celom svete, o ktorých my len snívame – v Austrálii, na Filipínach aj v Qatare. V podcaste rozpráva o tom,…

Rusty Červeň: Slováci sú v zahraničí veľmi rešpektovaní, ale doma nie
Rusty Červeň je meno, ktoré spája barmanskú eleganciu, svetové úspechy a vášeň pre pohostinnosť. V rozhovore mapujeme jeho cestu z bratislavských barov až za bar svetovo uznávaného…
Rusty Červeň je meno, ktoré spája barmanskú eleganciu, svetové úspechy a vášeň pre pohostinnosť. V rozhovore mapujeme jeho cestu z bratislavských barov až za bar svetovo uznávaného…

Rastislav Kasár: O barovej človečine, streľbe a reštarte slovenského pohostinstva
Rasty patrí medzi najinšpiratívnejšie osobnosti česko-slovenského barového a kávového sveta. Jeho cesta viedla z Banskej Bystrice cez najikonickejšie bary Londýna…
Rasty patrí medzi najinšpiratívnejšie osobnosti česko-slovenského barového a kávového sveta. Jeho cesta viedla z Banskej Bystrice cez najikonickejšie bary Londýna…

Lukáš Tóth, spolumajiteľ pražiarne Verticcio: Ako na rebranding pražiarne po 10 rokoch.
Ako prejsť rebrandingom a ustáť výzvy trhu? Lukáš Tóth je spolumajiteľom pražiarne Verticcio, ktorá má za sebou desaťročnú cestu na kávovej…
Ako prejsť rebrandingom a ustáť výzvy trhu? Lukáš Tóth je spolumajiteľom pražiarne Verticcio, ktorá má za sebou desaťročnú cestu na kávovej…

Michal Ondriš, šéf-inšpektor Gault&Millau: Slovenské reštaurácie sú pod drobnohľadom!
Slovenské reštaurácie boli celý tento rok pod drobnohľadom inšpektorov! Gault&Millau je prestížny gastronomický bedeker, ktorý hodnotí reštaurácie po celom svete…
Slovenské reštaurácie boli celý tento rok pod drobnohľadom inšpektorov! Gault&Millau je prestížny gastronomický bedeker, ktorý hodnotí reštaurácie po celom svete…

Filip Ciho, kaviareň Ráno: Čo je zlé na 1 € poplatku za rastlinné mlieko v kaviarni?
Filip si vyrobil interiér kaviarne vlastnými rukami za pomoci svojho otca a hneď po otvorení čelil prvej internetovej kritike.Ako sa…
Filip si vyrobil interiér kaviarne vlastnými rukami za pomoci svojho otca a hneď po otvorení čelil prvej internetovej kritike.Ako sa…

LINEA MICRA: Nastavovaní a proměnné espressa #6
Vítejte v našem 9dílném miniseriálu věnovaném domácí přípravě profesionálních espresso-based nápojů. Chcete si doma připravit espresso jako v kavárně? V…
Vítejte v našem 9dílném miniseriálu věnovaném domácí přípravě profesionálních espresso-based nápojů. Chcete si doma připravit espresso jako v kavárně? V…

Petr Heneš: Takto to funguje u nás v Long Story Short #52
Petr Heneš je dynamický podnikateľ, ktorý v tejto časti podcastu prináša svoje skúsenosti z hotelierstva a gastronómie. Je spolumajiteľom hosteluLONG…
Petr Heneš je dynamický podnikateľ, ktorý v tejto časti podcastu prináša svoje skúsenosti z hotelierstva a gastronómie. Je spolumajiteľom hosteluLONG…
Roast Different podcast o káve - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí Roast Different. Na Slovensku a v Česku pripravujeme kávu na svetovej úrovni. Neveríte? Tak práve pre vás je podcast Roast Different. Rozprávame sa o výberovej káve, kávovej kultúre a gastronomickom biznise v našich krajinách. Podcastom vás sprevádza Mário Adamčík a Ondrej Sejk. Milujeme kávu, píšeme a nahrávame – @roast.different odoberaj – www.instagram.com/roast.different/ Náš printový magazín – www.roastdifferent.com
Roast Different podcast o káve je zaradený do kategórie Umenie. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú SAMA SEBOU s Barborou a Michalou, Rutina, Rýchlo do postieľky, Knižná revue, Umenie mesta_FM.