Slovenské reštaurácie boli celý tento rok pod drobnohľadom inšpektorov! Gault&Millau je prestížny gastronomický bedeker, ktorý hodnotí reštaurácie po celom svete a teraz už aj na Slovensku! Šéf-inšpektor Michal Ondriš prezrádza, čo odlišuje top podniky od priemeru, ako vyzerá hodnotenie a prečo dobrá káva v reštauráciách nie je samozrejmosťou.

-

☕ Milujeme kávu, píšeme o nej a nahrávame podcasty! Sleduj nás na Instagrame 👉⁠@roast.different⁠

-

🎥 Podcast aj s videom? Pozri si ho exkluzívne 7 dní v predstihu a ZDARMA na JOJPLAY 👉⁠www.play.joj.sk⁠

-

📖 Chceš nás podporiť? Predplať si printový magazín Roast Different s balíčkom skvelej kávy! 👉⁠www.roastdifferent.com⁠