Petr Heneš je dynamický podnikateľ, ktorý v tejto časti podcastu prináša svoje skúsenosti z hotelierstva a gastronómie. Je spolumajiteľom hostelu LONG STORY SHORT v Olomouci a 3-hviezdičkového horského hotelu ARNIKA v Alpách. V našom rozhovore nám priblíži svoj podnikateľský príbeh, od jeho príchodu do hostelu v historickej pevnosti zo 17. storočia až po prevádzkovanie horského hotela vzdialeného 500 km.

Ako vznikali nápady na postupné rozširovanie Long Story Short, vrátane otvorenia reštaurácie, a aké výzvy musel prekonať počas pandémie. Diskutujeme aj o tom, či je náročné spojiť koncept hostela s kvalitnou gastronómiou a výberovou kávou, a či sú Česi ochotní platiť viac za kvalitné jedlo a ubytovanie. 

Petr nám tiež odhalí, ktorú českú reštauráciu by vám odporučil a kde zažil svoj najhorší gastronomický zážitok.

Ak chceš pomôcť podcastu rásť môžeš zdieľať túto epizódu na sociálnych sieťach. Určite označ aj ⁠⁠⁠⁠⁠⁠@roast.different⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠🎙️ Vždy to poteší!

🤍 A ak chceš tento podcast podporiť môžeš si predplatiť náš printový magazín s balíčkom kávy na ⁠⁠⁠⁠⁠www.roastdifferent.com⁠⁠⁠⁠⁠.

✅ Sleduj nás na instagrame – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠@roast.different⁠⁠⁠⁠⁠