Petr Šimon odišiel do Afriky ako cestovateľ, no vrátil sa ako podnikateľ, ktorý objavil výnimočný nápoj – rooibos.

Spolu s manželkou začali v Južnej Afrike budovať vlastný biznis a ako prví v Česku priniesli koncept redespresso: rooibos pripravený na espresse.

V tejto epizóde sa rozprávame o tom, ako vzniká kvalitný rooibosprečo dáva zmysel predávať ho v Európe, s akými predsudkami sa Petr stretával a ako vyzerá každodenný život podnikateľa medzi dvoma kontinentmi.

-

☕ Milujeme kávu, píšeme o nej a nahrávame podcasty! Sleduj nás na Instagrame 👉⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠@roast.different⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

-

🎥 Podcast aj s videom? Pozri si ho exkluzívne 7 dní v predstihu a ZDARMA na JOJPLAY 👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.play.joj.sk⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

-

📖 Chceš nás podporiť? Predplať si printový magazín Roast Different s balíčkom skvelej kávy! 👉⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠www.roastdifferent.com⁠