Hosťom rozhovoru je podnikateľ Pavol Benčík, majiteľ Benčík Culinary Group. Do jeho portfólia gastro prevádzok patrí 20 reštaurácií na Slovensku a v Čechách. Momentálne podľa jeho slov na 100 % nefunguje žiadna. Na výdajnom okienku beží  v súčasnosti 8 jeho reštaurácií, ale o pokrytí nákladov sa nedá hovoriť. Z okienka zarobíte asi 10 % pôvodných tržieb. Ako je na tom pomoc od štátu? Od februára má byť preplácaná super hrubá mzda vo výške 100 %. Do teraz každý mesiac na mzdách doplácali 35 tisíc eur. Z pôvodných 350 zamestnancov klesli na 200, no tých už nechcú pustiť, pretože ide o profesionálov, ktorých len tak na ulici nenájdeš. Ide teda o strategické rozhodnutie, či sa ešte podarí gastro podnik otvoriť a stojí teda za to udržať si zamestnancov. Ako je podľa Pavla Benčíka nastavený celý gastro systém? S akou maržou pracuje väčšina gastro podnikov a čo je ideál? Ako by sme mali zmeniť daňové zaťaženie, aby sa celý systém optimalizoval? Ako to majú vymyslené v Rakúsku a v ďalších okolitých krajinách? To všetko a oveľa viac sa dozvieš v Startitup Diskusnom Klube so Šimonom Žďárským.