Boris Halaj je mäsiar, podnikateľ a majiteľ ikonického žilinského mäsiarstva Šmak plus.

Po našich 4 TROSHCASTOCH s trénermi, ktorí propagujú konzumáciu živočíšnych produktov – Daniela Magyara a Milana Valkoviča, Vám prinášame odborníka na mäso z TROSHKA iného súdka. Boris Halaj sa venuje remeslu, ktorého význam neustále naberá na dôležitosti. Práve vďaka tomuto remeslu a tvrdej práci mäsiarov sa nám na stôl dostávajú kvalitné živočíšne produkty plné esenciálnych aminokyselín, mastných kyselín a ďalších mikronutrientov.

V 1. časti s Borisom rozoberieme jeho podnikateľské začiatky. Okrem toho, že vlastní mäsiarstvo, ďalej píše články, robí rozvoz mäsa skrz projekt Mäsodomov a prevádzkuje street food Butcher’s Bits – The Best Meating Point in City. Ku všetkým projektom sa Boris vyjadrí a odpovie aj na otázku: Aká je budúcnosť tohto remesla?

Príjemné počúvanie!

#TROSHCAST – Inšpirácia v každom zvuku.

— PRODUKTY —

👕 KOSHELA: https://troshka.sk/products/koshela

💪🏼 Budovanie svalstva, výživa, ochrana orgánov od ProSupplements – ZĽAVOVÝ KÓD: troshka. Web: https://www.prosupplements.sk

📖 Video-kurzy, audioknihy, afirmácie a vedené meditácie od Michala Drienika – ZĽAVOVÝ KÓD: troshka10. Web: https://michaldrienik.sk/

🚗 STIAHNI TITORI cez tento link a získaj PREMIUM ÚČET na 365 dní ZADARMO: https://system.titori.com/invite/troshkaofficial

— SOCIÁLNE SIETE —

Web, YouTube, Instagram, Facebook, TikTok, X, Spotify, Apple Podcasty a Toldo.