V 2. časti s Borisom Halajom, odborníkom na mäso, sa bližšie pozrieme na niektoré mýty ohľadom živočíšnych produktov.

Asi už každý postrehol, že vo svete stravovania sa panuje mnoho názorov a odporúčaní. Bežný človek sa vplyvom rôznych inštitúcií a osobností dokáže veľmi rýchlo pre nejaký stravovací smer nadchnúť. Častokrát aj bez toho, aby si o tom aspoň TROSHKA naštudoval. Nehovoriac o tom, že mnoho týchto inštitúcií háji len svoje záujmy.

A toto sa Borisovi potvrdilo. Za posledné desaťročia sa z nasýtených tukov stal najväčší nepriateľ kardiovaskulárneho zdravia a zdravého životného štýlu. Borisa zaujímalo prečo. A tak sa poctivým hľadaním a študovaním dopátral ku koreňu veci. Na základe týchto informácií uverejnil článok, ktorý zaznamenal široké ohlasy. Až sa dostal k ľuďom, ktorým sa to TROSHKA nepáčilo…

Vypočujte si tento zaujímavý príbeh, ktorý Boris rozpovedal v tomto TROSHCASTE. Ďalej sa dozviete prečo je slovenské mäso výnimočné, či je BIO len marketingový ťah a kde nakupovať kvalitné živočíšne produkty.

Príjemné počúvanie!

#TROSHCAST – Inšpirácia v každom zvuku.

— PRODUKTY —

👕 KOSHELA: https://troshka.sk/products/koshela

💪🏼 Budovanie svalstva, výživa, ochrana orgánov od ProSupplements – ZĽAVOVÝ KÓD: troshka. Web: https://www.prosupplements.sk

📖 Video-kurzy, audioknihy, afirmácie a vedené meditácie od Michala Drienika – ZĽAVOVÝ KÓD: troshka10. Web: https://michaldrienik.sk/

🚗 STIAHNI TITORI cez tento link a získaj PREMIUM ÚČET na 365 dní ZADARMO: https://pluspeople.eu/registracia?affiliate_code=243039

— SOCIÁLNE SIETE —

Web, YouTube, Instagram, Facebook, TikTok, X, Spotify, Apple Podcasty a Toldo.