Do dnešnej epizódy prijala pozvanie Monika Kolář – nutričná terapeutka a absolventka Lekárskej fakulty na Masarykovej univerzite v Brne. Monika okrem práce s klientami pracuje aj ako externý konzultant a nutričný terapeut spoločností zameraných na zdravie, prevenciu a optimalizáciu stravovacích návykov. Vo voľnom čase sa venuje tvorbe edukačného obsahu na sociálnych sieťach, ktorého hlavným námetom sú časté mýty a fakty vo výžive.
Mali by sme sa vyhýbať mäsu?
Je glykemický index nebezpečný?
Ako sa odkysliť?
Odpovede na tieto a mnohé iné otázky sa dozviete v dnešnej epizóde.
Enjoy!
—-more—-
00:01:50 – Kto je Monika Kolář?
00:14:30 – Mýty a fakty vo výžive
00:19:30 – Výživa ako liek. Plati to vždy?
00:23:55 – Biele pečivo je smrť
00:30:45 – Glykemický index
00:36:09 – Prekyslenie organizmu
00:44:40 – Výskum a štúdie vo výžive
00:49:50 – Mäso ako karcinogén. Mali by sme sa mu vyhýbať?
—-more—-
Varovanie: Epizóda obsahuje afektovaný prejav, náhodné anglické slová a plytký humor. Jej obsah slúži čisto pre informačné účely a nenahrádza lekárske rady a rady zdravotníka.
Akékoľvek otázky či pripomienky smerujte na:
Instagram:
@zdravieavyzivaonline
@jakub_bucko
@viacnezfitnesspodcast
V prípade záujmu o spoluprácu navštívte web – www.jakubbucko.com