Do dnešnej epizódy prijala pozvanie Monika Kolář - nutričná terapeutka a absolventka Lekárskej fakulty na Masarykovej univerzite v Brne. Monika okrem práce s klientami pracuje aj ako externý konzultant a nutričný terapeut spoločností zameraných na zdravie, prevenciu a optimalizáciu stravovacích návykov. Vo voľnom čase sa venuje tvorbe edukačného obsahu na sociálnych sieťach, ktorého hlavným námetom sú časté mýty a fakty vo výžive.

Mali by sme sa vyhýbať mäsu? Je glykemický index nebezpečný?

Ako sa odkysliť?

Odpovede na tieto a mnohé iné otázky sa dozviete v dnešnej epizóde. Enjoy!

----more----

00:01:50 - Kto je Monika Kolář? 00:14:30 - Mýty a fakty vo výžive 00:19:30 - Výživa ako liek. Plati to vždy? 00:23:55 - Biele pečivo je smrť 00:30:45 - Glykemický index 00:36:09 - Prekyslenie organizmu 00:44:40 - Výskum a štúdie vo výžive 00:49:50 - Mäso ako karcinogén. Mali by sme sa mu vyhýbať?

----more----

Varovanie: Epizóda obsahuje afektovaný prejav, náhodné anglické slová a plytký humor. Jej obsah slúži čisto pre informačné účely a nenahrádza lekárske rady a rady zdravotníka.

Akékoľvek otázky či pripomienky smerujte na:

[email protected]

Instagram:

@zdravieavyzivaonline

@jakub_bucko

@viacnezfitnesspodcast

V prípade záujmu o spoluprácu navštívte web - www.jakubbucko.com